• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2021

23:06

ŠOU NA TVITERU! Obradović "preuzeo zasluge" za pobedu Zvezde nad Megom, pa DRSKO odgovorio navijaču na korektno pitanje!

Crvena zvezda

ŠOU NA TVITERU! Obradović "preuzeo zasluge" za pobedu Zvezde nad Megom, pa DRSKO odgovorio navijaču na korektno pitanje!

Podeli vest

Crvena zvezda je u derbiju 17. kola ABA lige rezultatom 92:85 savladala Megu, a u pobedi crveno-belih je prednjačio Džordan Lojd sa 29 poena

Posle utakmice je na Tviteru usledio pravi šou u režiji bivšeg trenera tima sa Malog Kalemegdana Saše Obradovića.

On je prvo postavio objavu dopisivanja sa Lojdom od onog dana kada je otpušten zbog loših rezultata.

- Igrača kao Džordan Lojd će vrlo biti teško potpisati u budućnosti. Kao čoveka, kao igrača i saigrača, jednostavno ima sve u paketu - napisao je Obradović skrinšota iznad dopisivanja.

 

- Naravno, treneru. Uvek sam pričao samo pozitivne stvari o Vama tokom dok smo radili zajedno, ali i trenutno i u budućnosti. Još uvek ima puno posla, a konačno sam zdrav i mogu da igram - napisao je Lojd u toj prepisci.

Ovaj potez Obradovića su mnogi navijači protumačili kao da pokušava da ukrade zasluge za pobedu nad Megom i da umanji značaj ljubimca navijača i novog trenera Dejana Radonjića.

Potom je usledilo nezgodno, ali sasvim korektno, pitanje jednog navijača.

Svaka čast za Lojda, ali Roč, Teri, Kolom... priličan broj grešaka u prelaznom. Mene samo zanima šta je sa Borišom? Da li će taj momak odigrati nešto slično onome kod Tomića?

Obradović je imao spreman odgovor.

Vrlo jednostavno, Ročesti je potpisan na dva meseca dok ne nađemo boljeg. Otišao je posle mesec dana, znao je moj sistem od pre, a totalno nespreman je došao. Noko je trebalo da bude tu od prvog dana, a ne Teri... A, od prvog dana se tražio plej i ne nađe ga niko! Nema - napisao je Saša.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbijanac

pre 3 godine

Verovao sam u Obradovica vise nego u Radonjica a ispalo da sam grdno pogresio, steta sto se ovoliko cekalo sa smenom. Sto se tice pleja imao je Obradovic Nedovica na tacni odbio je i sam sebi potpisao otkaz Lojd i Nedovic bi bili strah i trepet mnogo jacim timovima netreba njima plej ili vek mogu oni obe pozicije da igraju a odlicni su suteri sto Zvezdi najviše treba kad pogledamo kako je neke utakmice gubila.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija