• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2021

15:05

KORONA UNELA NEMIR U ZVEZDU! Radonjić u nedoumici! Ne zna ni ko će igrati!

Crvena zvezda

KORONA UNELA NEMIR U ZVEZDU! Radonjić u nedoumici! Ne zna ni ko će igrati!

Podeli vest

Korona ne jenjava u Zvezdi! Situacija nije nimala prijatna, korona nas je deklasirala , a zdravlje nam je na prvom mestu - izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči utakmice četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća sa Radničkim iz Kragujevca koja se igra u četvrtak u 21:00

Košarkaši Crvene zvezda će u Novom Sadu igrati bez petorice prvotimaca pozitivnih na COVID-19 (Duop Rit, Kori Volden, Lengston Hol, Lendri Noko i Kino Kolom), kao i bez suspendovanog Džonija O`Brajanta!

- U situaciji kada nam je zdravlje na prvom mestu, idemo u Novi Sad sa nedoumicom u kom sastavu ćemo nastupiti na završnici Kupa Radivoja Koraća. U okolnostima koje se menjaju praktično iz dana u dan, ono što nas raduje je da ćemo bez obzira na broj igrača, učestvovati na završnici kupa i biti deo završnog turnira. Sve ostalo je u ovom trenutku u drugom planu - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

Radonjić na velikim mukama...



Crveno-beli u četvrtak od 21 čas igraju potiv Radničkog u novosadskom Spensu.

- Želimo da se stabilizujemo u narednom periodu sa zdravljem igrača i članova stručnog štaba, bez obzira na veliki broj utakmica, kako bi stoički izneli veliki broj obaveza koje nam predstoje. Korona nas je nažalost deklasirala, nemamo veliki broj igrača i članova stručnog štaba zbog virusa i potpuno je jasno zašto je naše osnovno razmišljanje da je zdravlje najvažnije i na prvom mestu. Situacija nije nimalo prijatna - rekao je Radonjić.

Kapiten Branko Lazić, koji ima veliko iskustvo nastupa u završnim mečevima nacionalnog kupa, ali prema sopstvenim rečima u ovakvoj situaciji nikada nije bio.

Foto: Starsportphoto

Lazić kaže da Zvezda mora da prihvati surovu realnost!



- Situacija u kojoj nemate toliko saigrača i gotovo ceo stručni štab ne može da se podvede pod normalnu, ali moramo da je prihvatimo kao surovu realnost u vremenu pandemije. Neće nam biti lako, rotacija nam je izuzetno skraćena, neke pozicije su posebno pogođene, ali idemo u Novi Sad da se borimo i damo sve što imamo. Za koliko će to biti dovoljno, u okolnostima u kojima se u ovakvom sistemu igraju tri utakmice u četiri dana - videćemo. Iskreno, imamo želju da svi momci što pre ozdrave, košarka nam je u drugom planu, ali borićemo se - zaključio je Lazić.

Ukoliko Zvezda pobedi Radnički, u subotu ih u polufinalu očekuje bolji iz duela Partizana i Borca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija