• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2021

11:13

BOMBETINE SA 30 METARA, GOL IZ KORNERA... Kada vide Dekija "rosonerima" se smuči život! /VIDEO/

Crvena zvezda

BOMBETINE SA 30 METARA, GOL IZ KORNERA... Kada vide Dekija "rosonerima" se smuči život! /VIDEO/

Podeli vest

Crvena zvezda u četvrtak na Marakani od 18.55 igra sa Milanom u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope

Dejan Stanković odlično zna ko dolazi na Marakanu! Legenda Intera je kao igrač vodio bitke sa "rosonerima", a sada će prvi put kao trener da se suoči sa velikim rivalom.

Stanković je 26 puta igrao protiv Milana, u dresu Lacija i Intera. Nažalost, nema pozitivan skor, ali je neke od najlepših golova u karijeri postigao protiv rosonera. Mogao da ih pokaže pulenima pred utakmicu, bez sumnje bi to bila dodatna motivaciju igračima šampiona Srbije.

Na osam mečeva u Seriji A protiv Milana u dresu Lacija nije osetio slast pobede. Tri puta je poražen, a pet puta je ishod bio nerešen. Ipak, uspešniji je bio u Kupu Italije, gde je odigrao četiri meča protiv Milana i zabeležio jednu pobedu, remi i dva poraza.

Stanković je u dresu Lacija dva puta zatresao mrežu Milana, posebno je spektakularan bio prvi gol. Bomba sa 30 metara se ne zaboravlja.

 

Sa Interom je odigrao 14 mečeva protiv Milana. Ima pet pobeda, remi i osam poraza, a postigao je četiri gola. 

Mogao bi neko u četvrtak da ponovi njegovo remek-delo direktno iz kornera.

 

 

Interesantno je da mu je za peti gol protiv Milana, pomoć pružio tadašnji saigrač u Interu, Zlatan Ibrahimović, koji je sada "udarna igla" Milana u napadu.

Zlatan je Stankoviću lepo spustio loptu glavom, a on je iz punog trka matirao Abijatija, koji je tada branio za Milan.

I bombetina Dekija sa 30 metara kada je ekipa Intera ušla u istoriju osvajanjem triplete sa Žozeom Murinjom. 

Tada je Stanković sa oko tridesetak metara zakucao loptu u mrežu Storarija, koji je bio na golu "rosonera" i izazvao delirijum navijača Intera.

 

Navijaće za Dekija i Zvedu bez sumnje i navijači Intera, koji u delju igraju veliki "derbi dela Madonina" sa Milanom, pa se nadaju da će šampiona Srbije žestoko da uzdra "rosonere" i olakša im posao. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija