• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2021

21:34

IVANIĆ PLESAO PO TERENU! Pankov zavio Zvezdu u crno, Pavkov je igrač za velike utakmice /OCENE/ANKETA/

Crvena zvezda

IVANIĆ PLESAO PO TERENU! Pankov zavio Zvezdu u crno, Pavkov je igrač za velike utakmice /OCENE/ANKETA/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Milana remizirali su 2:2 u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope, pa se ekipa Dejana Stankovića sa punim pravom nada plasmanu u narednu fazu

Crveno-beli su imali dosta sreće, jer su u prvih 12 minuta "rosonerima" poništena dva gola, ali su potom zaigrali bolje i malo im se šta ima zameriti. Bar većini...

Najbolji u redovima Crvene zvezde su bili Mirko Ivanić koji je plesao travnatim tepihom "Marakane" i Gelor Kanga koji je upisao gol i asistenciju.

Takođe, velike zasluge za ovaj rezultat ima i Milan Pavkov, koji je ušao sa klupe i postigao izjednačujući gol u samoj završnici meča.

Ipak, sa druge strane, negativno su se istakli Radovan Pankov i Milan Rodić. Prvi je postigao autogol, pa skrivio penal, dok je drugi nesmotreno zaradio crveni karton i tako ostavio saigrače na cedilu u finišu susreta.

Ocene

Milan Borjan (6,5) - Nesigurno počeo utakmicu, kiksom iz kog je Milan dao gol, koji je srećom po njega poništen. Posle toga se konsolidovao i odbranio je sve što je mogao, ali je bio nemoćan kod autogola Pankova i penala Ernandeza.

Radovan Pankov (5) - Košmarno veče za Rašu! Direktan je krivac za oba gola "rosonera". Prvo je u završnici poluvremena dao autogol, a potom je skrivio penal iz kog je Milan poveo 2:1.

Nemanja Milunović (6,5) - Solidna partija snažnog štopera, koji neće imati priliku da igra u revanšu zbog trećeg žutog kartona.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Milunović i Ante Rebić u duelu

Miloš Degenek (6,5) - Sasvim korektna partija reprezentativca Australije.

Marko Gobeljić (6) - Nije bio loš u odbrani, ali se više od njega očekivalo na protivničkoj polovini.

Foto: Starsportphoto

Marko Gobeljić i Mario Mandžukić

Gelor Kanga (7,5) - Postigao gol iz penala i izveo korner posle kog je Pavkov matirao Donarumu. Osim pogotka i asistencije, znao je da stane na loptu, da izbori faul, a pokušavao je i da ugrozi Italijane šutevima sa distance, koji su mu specijalnost.

Njegoš Petrović (6,5) - Odlična partija mladog veziste. U defanzivi je odradio korektan posao, a u napadu je u nekoliko situacija bio aktivan i pravio je probleme gostima.

Milan Rodić (5,5) - Nije bio toliko loš do sredine drugog poluvremena kada je nepotrebno postao nervozan. Na kraju je u 77. minutu dobio drugi žuti karton i ostavio je saigrače na cedilu.

El Fardu Ben (6,5) - Korektna partija reprezentativca Komorskih Ostrva. Imao je nekoliko pokušaja, ali je svaki put kao pobednik izašao Điđi Donaruma.

Foto: Starsportphoto

Lucidan pokušaj El Fardua Bena

Mirko Ivanić (7) - Najagilniji pojedinac crveno-belih. Sjajno je igrao, diktirao tempo, pravio dar-mar na Milanovoj polovini, a proigrao je i Falćinelija u napadu kad je Zvezda dobila penal.

Dijego Falćineli (6,5) - Dobro se kretao Italijan, otvarao prostor za saigrače i ostavljao im lopte. Ipak, on će ovu utakmicu pamtiti po tome što je Zvezdi sviran penal posle njegovog šuta koji je Alesio Romanjoli izblokirao rukom.

Foto: Starsportphoto

Dijego Falćineli okružen igračima Milana

Izmene

Filipo Falko (6) - Bio je pola sata na terenu, ali nije imao preveliki uticaj na igru.

Milan Gajić (bez ocene) - Ušao u 74. minutu, ali nije uradio ništa.

Seku Sanogo (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak.

Aksel Bakajoko (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak.

Milan Pavkov (7) - Da nije bilo gola u poslednjim trenucima, ostao bi neocenjen, baš kao i njegovi prethodnici. Ipak, još jednom je pokazao da je igrač za velike utakmice.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija