• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2021

07:37

NOVI REKORD ZVEZDE! Nikad veći koeficijent, evo gde su crveno-beli sad na UEFA listi!

Crvena zvezda

NOVI REKORD ZVEZDE! Nikad veći koeficijent, evo gde su crveno-beli sad na UEFA listi!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su još jednu veliku evropsku utakmicu. U Beogradu je gostovao Milan, a crveno-beli nisu poraženi na "Marakani" - 2:2

Šampion Srbije od 2017. godine, konstantno napreduje na UEFA listi, zahvaljujući redovnim učešćima u Ligi Evrope ili Ligi šampiona.

Rezultat na Marakani ne samo što daje nadu Zvezdi pred revanš na "San Siru", nego je srpski šampion uspeo da dodatno popravi plasman na UEFA listi.

Od četvrtka crveno-beli su na 51. poziciji sa 31.500 bodova, što im je novi rekord. U odnosu na prethodnu listu, Zvezda je osvojenim bodom pretekla Lokomotivu iz Moskve, koja je pala na 52. poziciju sa 31.000 bodova.

Sezona 2020/21 najuspešnija je u ovoj eri za Crvenu zvezdu, pošto je u njoj zabeleženo 9.000 bodova. Nadmašen je i 8.000 iz prve sezone Vladana Milojevića, a rekord može još da se popravi.

 

Foto: printscreen

 

Neka se sada pripremi Lester (32.000), Zvezda je pred vratima ulaska u Top 50 na prestižnoj listi.

 

 

 

 

Za sedam dana na "San Siru" sledi revanš šesnaestine finala Lige Evrope gde će se Zvezda tražiti senzaciju i prolaska u narednu rundu takmičenja, ali neće biti lako pošto su "rosoneri" uprkos golu u nadoknadi vremena dali dva gola u gostima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DrJakyll

pre 3 godine

Lupetate gluposti. CZ bila najbolje rangirana u sezoni 90/91

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija