• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2021

09:18

BORJAN BACIO DELIJE U TRANS! Zvezda je nešto neverovatno, fudbal je čudo! Svašta može da se desi u Milanu! /VIDEO/

Crvena zvezda

BORJAN BACIO DELIJE U TRANS! Zvezda je nešto neverovatno, fudbal je čudo! Svašta može da se desi u Milanu! /VIDEO/

Podeli vest

Milan Borjan, pred put fudbalera Crvene zvezde u Milano, na meč sa "rosonerima" u šesnaestini finala Lige Evrope, poručio je da veruje u tim

Zvezda je u prvom meču na "Marakani" golom Milana Pavkova u 93. minutu izbegla poraz (2:2). Crveno-beli neće moć da računaju na pomoć Nemanje Milunovića i MIlana Rodića, ali Borjan uvereva da ima ko da ih zameni. 

- Nedostajaće nam Milunović, Rodić, mali Erak, ali tu su Degenek, Gobeljić, Pankov i Gaja. Pokuštaćemo svi zajedno sve da uradimi, daćemo sve od sebe da zaustavimo veliki Milani i da probamo da pobedimo - poručio je Borjan.

Neigranje Milunovića, koji je u sjajnoj formi, veliki je hendikep. 

-  Kod nas se štoperi skoro svaku utakmicu menjaju. Navikli smo jedni na druge tako da ko god igra ispred mene znam kako razmišlja i kako se ponaša na terenu. Raša i Degenek igraju dobro pa ćem dati sve od sebe.

Crveno-beli u boljem raspoloženju čekaju duel sa Milanom, koji tri meča u nizu nemaju pobedu. 

- Mislim da je želja koja će da presuditi. Mi imamo neverovatnu želju da probamo da prođemo. Verujem u ovaj tim, verovao sam uvek u poslednje četiri godine. Uvek sam pozitivan. Zvezda je nešto neverovatno, fudbal je čudo, svašta može da se desi - zaključio je Borjan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija