• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2021

23:39

ZVEZDA JE BILA NA KORAK OD ČUDA! Ivanić vezivao "rosonere" u čvor! Gobeljić će imati noćne more /OCENE/ANKETA/

Crvena zvezda

ZVEZDA JE BILA NA KORAK OD ČUDA! Ivanić vezivao "rosonere" u čvor! Gobeljić će imati noćne more /OCENE/ANKETA/

Podeli vest

Na dve utakmice šesnaestine finala Lige Evrope protiv velikog Milana Crvena zvezda nije osetila gorčinu poraza, ali je zbog gola u gostima ispala iz daljeg takmičenja

Utakmica na "San Siru" završena je rezultatom 1:1, a tragičar je definitivno Marko Gobeljić koji je, poput Radovana Pankova sedam dana ranije, imao košmarno veče.

Zvezdin univerzalac je skrivio penal, pa promašio prazan gol i na kraju dobio crveni karton u 70. minutu.

Sa druge strane, Zvezda je imala mnogo svetlih tačaka, a najsvetlija je bio Mikro Ivanić koji je, iako rovit, u čvor vezivao igrače Milana.

Ocene

Milan Borjan (7) - Kapiten Crvene zvezde je skinuo zicer Diogu Dalotu, a bio je siguran i kod apsolutno svih ostalih pokušaja "rosonera". Kod penala Kesija nije mogao ništa.

Foto: Starsportphoto

Milan Borjan

Radovan Pankov (6,5) - Mnogo bolja partija u odnosu na onu od pre sedam dana. U odbrani perfektan, ali žaliće zbog igranja rukom koje je bilo povod da se poništi gol El Fardua Bena.

Miloš Degenek (7) - Zatvorio je apsolutno sve reprezentativac Australije, a bio je i miran u trenucima kada je Zvezda započinjala napade.

Foto: Starsportphoto

Degenek sa loptom beži od Kesija, a Pankov vreba iz pozadine

Marko Gobeljić (4,5) - Katastrofa! Zvezdin univerzalac je prvo skrivio penal, potom je promašio prazan gol, a na kraju je sve začinio crvenim kartonom 20 minuta pre kraja meča.

Milan Gajić (6,5) - Dobra partija desnog beka crveno-belih. Bio je aktivan u napadu, a sa druge strane sasvim solidan i u odbrani.

Seku Sanogo (6,5) - Uradio sve što se od njega očekuje. Bio je nepremostiva prepreka za ofanzivce Milana, ali ga sreća nije pogledala da zatrese mrežu u 69. minutu kada je Donaruma krajnjim naporima izbacio loptu sa gol crte.

Gelor Kanga (7) - Opasan je bio Gabonac svih 69 minuta, koliko je proveo na terenu. Šutirao je u nekolikpo navrata, a jednom su ga centimetri delili od gola. Osim toga, znao je da stane na loptu kada je bilo potrebe za tim.

Foto: Starsportphoto

Kanga u zanimljivoj situaciji

Slavoljub Srnić (6) - Odigrao je prvo poluvreme, korektan u odbrani, ali neprimetan u ofanzivi.

El Fardu Ben (7,5) - U roku od 19. do 24. minuta je mogao dođe do het-trika. Prvo je postigao gol koji je poništen zbog ruke Radovana Pankova, potom je pogodio prečku iz slobodnog udarca, a na kraju je konačno doneo izjednačenje Zvezdi. Pre i posle toga je takođe bio baš dobar.

Mirko Ivanić (7,5) - Definitivno najbolji igrač Crvene zvezde u ovom dvomeču. Mučio je Milan u Beogradu, a očekivalo se da na "San Siru" bude na klupi zbog povrede. Ipak, iako rovit, odigrao je vanserijski, pravio konstantno dar-mar na polovini rivala, upisao asistenciju i suma sumarum - plesao po terenu.

Foto: Starsportphoto

Ivanić beži Kastiljehu

Dijego Falćineli (6,5) - Nije Italijan klasičan centarfor koji će na svakoj utakmici dati gol, ali je neko ko se sjajno kreće, otvara prostor i razigrava saigrače. Sve to je Falćineli radio i na "San Siru", ali je falila završnica.

Izmene

Njegoš Petrović (6,5) - Ušao na poluvremenu umesto Slavoljuba Srnića i za nijansu podigao nivo igre u odnosu na svog prethodnika.

Filipo Falko (6) - Igrao je poslednjih 20 minuta, ali reklo bi se da se još nije uklopio sa novim saigračima.

Aleksandar Katai (6,5) - Zaigrao je prvi put posle tri i po meseca i na terenu je proveo 20 minuta. U nekoliko navrata je prosu magiju po travnatom tepihu "Meace", ali je promašio poslednju veliku šansu na meču.

Foto: Starsportphoto

Katai izluđuje Meitea

Milan Pavkov (6,5) - Ovog puta nije uspeo da bude heroj, ali je uradio veliki posao u 82. minutu kada je spustio loptu Kataiju za stopostotnu šansu. Mogao je ovog puta asistencijom da sruši velikana, ali nije bilo sreće.

Veljko Nikolić (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 3 godine

Dugo me zvezda nije ovako iznenadila. Svaka čas za igru i požrtvovanje. najsvetlija taćka na ovoj utakmici je Ivanić koji nam je svojom igrom vratio nadu da Srbija ima GENIJALCA. Želim mu sve najbolje

Doca

pre 3 godine

Dok su nama naši Rodić i Gobeljić nema problema za Milan i ostale klubove. Šta uprava drži u klubu - užas. 2 penala, autogol, dva crvena....pa to bi iskoristio i klub iz druge lige. "BRAVO" za direktore mrkelu i terzu za prelazni rok dovođenjem 15 igrača navale isredine i 0 odbrane.

Sumadinac

pre 3 godine

Ivanicu svaka čast posto si prava zvezda samo da te ne prodaju posto zasto a sto se tice Pankova i Gobelica oni vise nisu za Zvezdu . Zvezda mora pod hitno da trazi defanzivce i onda imamo top tim ,a sto se tice Facinelija vise bih dao sansu Marku Marinu ili Kataji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija