• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2021

11:33

ZEMLJOTRES POSLE MILANA! Da sam znala, nikad ne bih bila sa takvim čovekom u vezi

Crvena zvezda

ZEMLJOTRES POSLE MILANA! Da sam znala, nikad ne bih bila sa takvim čovekom u vezi

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde su razočarani igrom Marka Gobeljića u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana, pa je to izazvalo pravi zemljotres na društvenim mrežama

Crveno-beli su od "rosonera" ispali posle dva remija zbog gola u gostima, a kao glavni krivac za to što je izostalo iznenađenje označen je Gobeljić.

Zvezdin univerzalac je zaista odigrao katastrofalno na "San Siru". Prvo je napravio penal, potom je promašio prazan gol, a na kraju je dobio crveni karton zbog kog su njegovi saigrači poslednjih 20 minuta bili brojčano slabiji od rivala.

 

Kada se sve to uzme u obzir, navijači ga na razne načine "pljuju" po društvenim mrežama, ali kako to u srpskom narodu biva, najviše ima komičnih objava.

 

 

Takođe, iz svega nije mogla da bude izuzeta ni njegova devojka, popularna pevačica Katarina Grujić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 3 godine

JA NE RAZUMEM LJUDE. DA LI SE NEKO OD VAS BAVIO SPORTOM? NIJE ON NAMERNO NAPRAVIO PENAL VEĆ GA JE LOPTA NESREĆNO POGODILA. DRUGI ŽUTI KARTON JE IZMIŠLJEN I SA NAMEROM POKAZAN MADA START UOPŠTE NIJE BIO ZA KARTON. PROMAŠIO GOL? SVI BI TAKO ŠUTNULI JER JE LOPTA VEĆ ODSKOČILA ISPRED NJEGA I KRENULA UVIS A TO OBIČNO ZAVRŠI MEĐU AVIONIMA. ČOVEK JE IGRAO SA BLOKADOM I HVALA MU.

NEBOJŠA

pre 3 godine

ГОБЕЉА ЈЕ БИО ЛОШ,АЛИ НИЈЕ КРИВ НИ ЗА ПЕНАЛ НИ ЗА ЦРВЕНИ,ПА САМИМ ТИМ НИ ЗА ИСПАДАЊЕ.САМО НЕКИ ГРОБАРСКИ СМРАД МОЖЕ ОПТУЖИТИ ИГРАЧА ЗА ТО.ФАУЛ ЗА ДРУГИ ЖУТИ НИЈЕ НИ ПОСТОЈАО.СУДИЈА ЈЕ ЈЕДВА ДОЧЕКАО,ПА НИЈЕ ЧАК НИ ПРЕДНОСТ ПУСТИО У ИЗГЛЕДНОЈ СИТУАЦИЈИ.КОД ПЕНАЛА ЈЕ БИЛА НАПУЦАНА ИЗ БЛИЗИНЕ.ИНСТИНКТИВНО ЈЕ РЕАГОВАО.ЈЕДИНО МУ СЕ ПРОМАШАЈ ШАНСЕ МОЖЕ ЗАМЕРИТИ !!!

srdjan

pre 3 godine

Ima tu i vaše krivice. Već godinama pišete o zvezdinom univerzalcu, a on je univerzalan samo po tome što je na svakoj poziciji podjednako beskoristan. On je rekreativac i nije uopšte jasno kako se našao u Zvezdi i kako je mogao toliko dugo opstati. Lanac je jak onoliko koliko je jaka njegova najsabija karika i stvarno je greh držati takvog igrača u timu.

Amater

pre 3 godine

OSUDJUJU GA NAVIJACI SA INTERNETA KOJI NEMAJU POJMA O FUDBALU.GOBELJA JE BIO SUPER IGRAC DO POVREDE I OCIGLEDNO DA JE VAN FORME I DA MU TREBA VREME DA SE VRATI U FORMU.ZASTO RODICA NE OSUDJUJETE ZA CRVENI KARTON U BEOGRADU JER STE SVE ZABORAVILI KADA JE PAVKOV DAO GOL ZA 2:2....

Baki

pre 3 godine

Kakva smrduša kada joj e kupovao skupe poklone onda je bio njbolji i najlepši . Da je pametan odma bi je šutnuo .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija