• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2021

14:11

STVARNO JE GOSPOĐETINA! Sneža Borjan brutalnom porukom stala u odbranu "brata Gobelje"

Crvena zvezda

STVARNO JE GOSPOĐETINA! Sneža Borjan brutalnom porukom stala u odbranu "brata Gobelje"

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su u šesnaestini finala Lige Evrope ispali od Milana, iako su pružili fenomenalnu igru tokom svih 180 minuta. Mada, posle revanša na "San Siru", među navijačima crveno-belih je kao glavni krivac označen Marko Gobeljić

U odbranu Zvezdinog univerzalca je stala Snežana Borjan, supruga golmana crveno-belih Milana Borjana.

Ona je na Instrgram storiju poslala snažnu poruku.

Podrška za brata Gobelju. Mnogo više on voli Zvezdu i mnogo bi bio srećniji da je dao gol ili da nije dobio crveni od svih vas što niste potrčali za loptom u životu i osnovno zanimanje vam je da širite mržnju po društvenim mrežama i urinirate po tim tastaruma - napisala je supruga kapitena Crvene zvezde.

Foto: Printscreen Instagram/snezanafi

Stori Snežane Borjan

Podsetimo, Gobeljić je u Milanu zaista imao košmarno veče, pošto je skrivio penal, promašio prazan gol, pa dobio crveni karton.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 3 godine

Ako je to tako, uz svo poštovanje g-đe Borjan, da Rodiću, Pankovu i posebno Gobeljiću damo i posebne nagrade za način kako su pravili penale, davali autogolove, dobijali crvene....

srdjan

pre 3 godine

I ja mnogo volim za zvezdu, ali to ne znači da mogu da igram za Zvezdu.

Starovremenski navijajač

pre 3 godine

Bravo,gospođo Borjan.Retko pametna,obrazovana i lepa žena/može i bilo kojim redomsledom,bez greške/.Klinci i klinceze ugledajte se na NJU!!!Toliko.

NEBOJŠA

pre 3 godine

БРАВО СНЕЖО.доцо ти си будала.није гобеља крив ни за пенал ни за црвени картон.оно није прекршај за жути а камоли за други жути

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija