• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2021

22:21

BEN NIJE SAMO BOG KOMORA, VEĆ I ZVEZDIN! "Bonusi" kao da nisu ni došli na utakmicu /OCENE/ANKETA/

Crvena zvezda

BEN NIJE SAMO BOG KOMORA, VEĆ I ZVEZDIN! "Bonusi" kao da nisu ni došli na utakmicu /OCENE/ANKETA/

Podeli vest

Crvena zvezda je u 26. kolu Superlige Srbije sa 2:0 savladala Čukarički na svom terenu, a pobedu crveno-belih je izrežirao El Fardu Ben za kog je Dejan Stanković posle meča istakao da je najbolji stranac u istoriji kluba

Prvih 70 minuta utakmice nije bilo preterano zanimljivo, viđen je tek poneki pokušaj sa obe strane, a na golove se čekalo do poslednjih 20 minuta.

Prvi je postigao Ben, a drugi Aleksandar Katai sa bele tačke, nakon što je reprezentativac Komorskih Ostrva izborio penal.

Ipak, Dejan Stanković sigurno mora da bude bar malo zabrinut, pošto ko zna kako bi se utakmica završila da nije imao Bena.

Ocene

Milan Borjan (6,5) - Nije imao previše posla, a u nekoliko navrata kada su "brđani" pretili bio je na visini zadatka.

Njegoš Petrović (5,5) - Prvi put u karijeri igrao je desnog beka i uopšte se nije snašao. Izašao na poluvremenu.

Nemanja Milunović (7) - Bez greške u odbrani, a upisao je i asistenciju kod gola El Fardua Bena.

Foto: Starsportphoto

Milunović u akciji

Miloš Degenek (6,5) - Korektna partija reprezentativca Australije, uradio je sve što se od njega očekuje.

Milan Rodić (6) - Nije imao previše posla u odbrani, ali je u napadu bio potpuno neprimeta. Utakmica ispod njegovog nivoa.

Foto: Starsportphoto

Rodić u trenutku centaršuta

Seku Sanogo (6,5) - Imao nekoliko jakih duela sa protivničkim igračima, odradio pravi "gatuzovski" posao na sredini terena.

Gelor Kanga (6) - Veoma loš je bio Gabonac. Imao nekoliko bezopasnih šuteva, dobio žuti karton, a kada je bio na ivici drugog, odmah je zamenjen.

El Fardu Ben (7,5) - Bez konkurencije igrač utakmice. Igrao desno krilo na startu, imao nekoliko pokušaja, ali nepreciznih. Izlaskom Pavkova postao je centarfor i tu je prvo dao gol, a potom i izborio penal. Posle utakmice je Dejan Stanković izjavio da je Ben najbolji stranac u istoriji Crvene zvezde.

Anketa

Mirko Ivanić (6,5) - Nije pokazao ni deo onoga što je radio protiv Milana, ali je u nekoliko situacija ipak dobro preznojio odbranu gostiju.

Foto: Starsportphoto

Mirko Ivanić "krije" loptu Kovaču

Željko Gavrić (5) - Nevidljiv u prvom poluvremenu. Da nema status "bonusa", verovatno bi ga Stanković izbacio i pre poluvremena, a ne tek na pauzi.

Milan Pavkov (5) - Igrao do 64. minuta i nije se našao ni u jednoj šansi, ma ni polušansi.

Izmene

Marko Gobeljić (6) - Za nijansu odradio bolji posao u odnosu na Petrovića kog je zamenio na poluvremenu.

Aleksandar Katai (7) - Ušao na poluvremenu i posle samo nekoliko minuta imao fenomenalan prodor koji je malo falilo da bude krunisan golom. Potom je još nekoliko puta "prosuo magiju", a gol je na kraju dao iz penala.

Foto: Starsportphoto

Katai i Nikolić slave gol za 2:0

Veljko Nikolić (6,5) - Uneo dosta živosti u igru čim je ušao i vidno ju je unapredio u odnosu na Kangu.

Slavoljub Srnić (5,5) - Ušao umesto Pavkova, ali nastavio tamo gde je ovaj stao - nigde.

Aleksa Vukanović (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija