• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.03.2021

21:25

NE MOGU DA TRAŽIM PERFEKCIONIZAM! Zvezda razbila Mačvu, ali Deki kaže da je bilo i grešaka

Crvena zvezda

NE MOGU DA TRAŽIM PERFEKCIONIZAM! Zvezda razbila Mačvu, ali Deki kaže da je bilo i grešaka

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom nad Mačvom u odloženoj utakmici 22. kola Superlige Srbije

- Naši fudbaleri su utakmicu igrali u korektnom ritmu. Bilo je lepih stvari, ali i grešaka. U ovakvom ritmu ne mogu da tražim perfekcionizam. Momcima svaka čast, idemo dalje - rekao je Stanković za Arenu posle utakmice.

Zvezda je sa 4:0 pobedila Mačvu u zaostaloj utakmici 22. kola Super lige Srbije.

- Oni koji dođu ovde su uglavnom defanzivno orjentisani. Ali, to ne menja. Naš pristup je isti. Nekad ne mogu i da tražim nešto više od momaka u ovakvom ritmu - kazao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković deli savete Radovanu Pankovu

Trener Mačve Alfred Jermaniš rekao je da nema šta da zameri svojim fudbalerima.

- Velika škola za nas, igračima baš ništa ne zameram. Razlika je očigledna. Zvezda je šampion, igrala u Evropi, sada juri ka tituli. Mi imamo utakmice u kojima možemo da dobijemo bodove, ne predajemo se. Ima dovoljno bodova u opticaju - rekao je Jermaniš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija