• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2021

15:07

ZVEZDA BRILJIRALA POSLE ŠOKA NA KROVU! Četiri gola u mreži zmajeva! /VIDEO/

Crvena zvezda

ZVEZDA BRILJIRALA POSLE ŠOKA NA KROVU! Četiri gola u mreži zmajeva! /VIDEO/

Podeli vest

U okviru 27. kola Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde savladalali su Voždovac u gostima sa 4:1 (1:2) i nastavili sjajni trijumfalni niz

Ekipa Dejana Stankovića je protiv Voždovca stigla do 15. pobede u nizu u prvenstvu, i ponovila sjajan uspeh Slaviše Stojanovića, koji je taj niz imao 2014. godine sa crveno-belim timom!

Slavila je Zvezda na krovu sa 4:1, iako je Voždovac poveo već u 4. minutu golom Dragana Stoisavljevića!

To kao da je razljutilo šampiona Srbije, pa su golovi krenuli da se ređaju kao na traci!


Izjednačenje je doneo Ben posle asistencije Kataija! Pogodak glavom za 1:1! El Fardu Ben je svojim 61. golom postao najbolji inostrani strelac u istoriji srpskog šampiona!

Foto: Starsportphoto

Ben se upisao u istoriju Zvezde

U 37. minutu Ivanić je povisio na 2:1! Gajić mu je asistirao, a ovaj postigao,takođe, gol glavom!

U 68. minutu sjajno je Gajić našao Gavrića, koji je bio potpuno sam u šesnaest metara i lepim pogotkom matirao zapaženog golmana Voždovca! 1:3! 

U 76. minutu Ivanić je pokušao, ali se lopta odbila do rezerviste Vukanovića koji je postavio konačnih 4:1!

I više nego zaslužena pobeda Crvene zvezde, ali je i Voždovac imao lepe prilike i ostavio dobar utisak protiv šampiona! 

 

VOŽDOVAC - CRVENA ZVEZDA 1:4 (1:2)


Stadion: FK Voždovac. Sudija: Dragan Čolović.

Strelac: Stoisavljević u 4, Ben u 30, Ivanić 37, Gavrić 68, Vukanović 76


VOŽDOVAC: Krunić - Hajdin, Purtić, A. Bogdanović, Dukić - Ivezić (od 46. Lasickas), Ajdinović (od 81. Stanisavljević) Milosavljević, Milojević (od 60. Milojević), Cvetićanin (od 54. Arsić) - Stoisavljević (Vučić od 81.)

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Pankov (od 70. Degenek), Milunović, Rodić - Petrović (od 58.Nikolić), Kanga - Gavrić (od 81. Falćineli), Ivanić, Katai(od 70. Srnić) - Ben (od 46. Vukanović)
 

 

TOK MEČA:

90. minut! KRAJ! Zvezda je slavila sa 4:1!

85 minut - Stanisavljević pogađa prečku! Sjajna šansa za Voždovac! 

81. minut - Falćineli menja Gavrića u Zvezdi od 81. minuta, a u Voždovcu Vučić i Stanisavljević su u igri umesto Stoisavljevića i Ajdinovića.

78. minut - Umalo petarda na krovu! Gavrić je zatresao prečku!

76. minut - GOOOOL! 4:1 za Zvezdu! Ivanić je asistent, a Vukanović strelac! Sada je verovatno već sve gotovo! 

75. minut - Pokušao je Vukanović, još jednom se sjajnom intervencijom istakao Krunić!

70. minut - Dvostruka izmena u Zvezdi! Umesto Pankova i Kataija igraće Degenek i Srnić

68. minut -GOOOOL! Sjajno je Gajić našao Gavrića, koji je bio potpuno sam u šesnaest metara i lepim pogotkom matirao zapaženog golmana Voždovca! 1:3! 

59. minut - Lep napad Zmajeva,  iskusni Arsić je bio uporan ali su  ga zaustavili Zvezdini defanzivci... Odmah nakon toga je Milosavljević kombinovao sa Lasickasom, ali, gosti su im oduzeli loptu! Usledio je kontranapad, ali nije se dobro snašao  Aleksa Vukanović

58. minut - Uspavanka u ovimj momentima na krovu....

56. minut - Larzar Arsić je zamenio Cvetićanina u ekipi Voždovca

55. minut - Lepo su kombinovali Cvetićanin i Stoisavljević, ali je napadač bio u nedozvoljenoj poziciji...

52. minut - Pokušaj sa distance Ivana Milosavljevića, ali lopta je završila u korneru...

50. minut - Kao da je nestao žar koji je krasio oba tima u prvih 45, minuta... Zvezdi svakako odgovara ovaj rezultat, videćemo hoće li Voždovac uspeti da pripreti...

47. minut - Kiša ne prestaje da lije, što otežava posao igračima, posebno jer se igra na veštačkoj podlozi.. dosta miran početak drugog dela...

46. minut  -Počelo je drugo poluvreme! Bena je zamenio Vukanović, a Ivezića sa druge strane Lasickas!

45. minut - Kraj prvog poluvremena! Voždovac je poveo u 4. minutu golom Dragana Stoisavljevića! Zvezda je izjednačila u  30. minutu preko Bena, a u vođstvo je goste doveo Ivanić u 37. minutu meča!

Foto: Starsportphoto

Radost posle gola! Ivanić slavi sa Rodićem i Kataijem

44. minut - Kvalitetna, sadržajna fudbalska predstava! Ponovo je Katai sjajno šutirao, ali je Miloš Krunić po ko zna koji put danas fenomenalno intervenisao!

43. minut - Odlična šansa za Bena, pravi zicer da postigne drugi gol na meču, ali je šutirao visoko preko gola!

39. minut- Zvezda ništa nije prepustila slučaju! Izabranici Dejana Stankovića žele mirni da odu u svlačionicu! To im sada polazi za rukom...

37. minut! GOOOOOL! Ivanić je strelac! Gajić mu je asistirao, a ovaj postigao gol glavom! 2:1 za Zvezdu!

33. minut - Zvezda ima šesti korner, Kanga ga je izveo i pronašao Milunovića, ali je štoper napravio faul u skoku!

30. minut- GOOOOOL! Ben je strelac posle asistencije Kataija! Pogodak glavom za 1:1 je na krovu! El Fardu Ben svojim 61. golom postaje najbolji inostrani strelac u istoriji srpskog šampiona. 

27. minut - Za sada se najviše istakao golman "zmajeva" Krunić, koji je najzaslužniji što nijedna lopta nije završila u golu Voždovca!

24. minut - Kanga je dobro centrirao, ali niko od njegovih saigrača nije uspeo da zahvati loptu...

19. minut - Posle kornera odličan šut Milana Gajića iz prve pod prečku! Ponovo je odlično intervenisao  Miloš Krunić!

15. minut - Oprobao je šut Katai, ali Krunić nije bilo problema za golmana Krunića!

14. minut - Pripretila je Zvezda posle akcije Gavrića i Kange iz prekida, ali od svega samo korner!

12. minut - Aleksandar Katai je uputio prvi šut u okvir gola za gostujući tim, ali nije imao mnogo problema Krunić!

 

Foto: Starsportphoto

 

9. minut - Nije se povukao Voždovac, igra se otvoreno, Zvezda i dalje ne uspeva ozbiljno da pripreti!

5. minut - Stoisavljević je strelac! VOŽDOVAC VODI 1:0! Sjajan početak za izabranike Jovana Damjanovića! Dragan Stoisavljević je sajajno reagovao glavom na centaršut sa leve strane. Ovo mu je šesti gol ove sezone!

 

1. minut - Vlažan teren, veštačka trava, videćemo ko će se bolje snaći...

16:05- Meč je počeo! Može li Voždovac da iznenadi favorita? Hoće li Zvezda nastaviti sa sjajnim izdanjima? Ostaje nam da vidimo u narednih 90 minuta... 

16.04 -  Pre samog sudijskog zvižduka, Stefan Hajdin, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde potrčao je u zagrljaj Dejanu Stankoviću i srdačno se pozdravio sa njim!

15:49 - Priliku sa glupe u redovima šampiona Srbije čekaće: Popović, Odada, Degenek, Pavkov, Nikolić, Srnić, Vukanović, i Krstović. Sa druge strane, Damjanović može da računa na: Prekovića, Milovića, Obuobrija, Vučića, Stojčeva, Nišića, Lasickasa, Stanisavljevića, Arsića, Vuka Bogdanovića i Aleksu Jankovića.

15:45Neće moći Dejan Stanković da računa na strance Filipa Falka i Sekua Sanogoa, koji su i dalje pozitivni na virus korona! Falćineli se oporavio, ali nije hteo šef struke Crvene zvezde da rizikuje i da ga stavi u vatru od prvog minuta!

15:40 - Crvena zvezda je u maju 2017. bukvalno izgubila titulu na gostovanju Voždovcu, ali je od tog momenta  osam puta pobedila "zmajeve". 

15:21 - Ako Dejan Stanković protiv Voždovca stigne do 15. pobede u nizu u prvenstvu, ponoviće dostignuće Slaviše Stojanovića, koji je taj niz imao 2014. godine.

15:05 - Dobrodošli na Informerov lajv blog, uživo ćemo pratiti utakmicu 27.kola Superlige između Voždovca i Crvene zvezde koja počinje u 16.05.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija