• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.03.2021

19:04

RADONJIĆ ZNA ŠTA ČEKA ZVEZDU! Budućnost ima veliki zalog! Beograđani jači za Lazića!

Crvena zvezda

RADONJIĆ ZNA ŠTA ČEKA ZVEZDU! Budućnost ima veliki zalog! Beograđani jači za Lazića!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su njegovi košakaši svesni da ih protiv Budućnosti čeka teška utakmica i da je sada prioritet dobar odmor posle utakmice u Atini

Ljubitelji košarke željno iščekuju derbi 22. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde u Podgorici! Meč se igra u nedelju od 20.00 časova, a vodiće se borba za prvo mesto na tabeli pred plej-of.

- Svesni smo da nas očekuje težak meč, ali prvo vodeći računa o tome da se odmorimo koliko je to moguće od utakmice u Atini, vidimo u kom sastavu ćemo nastupiti i konačno pripremimo meč u Morači- rekao je Radonjić za sajt kluba.

Foto: Starsportphoto

 


Zvezda će sutra gostovati ekipi Budućnosti u 22. kolu ABA lige.

- Ekipa Budućnosti ima pobedu u Beogradu kao veliki zalog, igraju vrlo konstantno u ABA ligi, a sigurno da im je jako značajno i učešće u Evrokupu gde imaju izuzetnu priliku da se domognu i same završnice tog takmičenja. Dobro balansirana ekipa sa velikim iskustvom domaćih igrača i dodatno ojačana kvalitetnim strancima- kazao je Radonjić.

Foto: Starsportphoto

 



Zvezda će biti jača za Branka Lazića, kome je istekla suspenzija. Kapiten crveno-belih je naveo da njegova ekipa dobro poznaje budućnost i da zna da je čeka teška i zahtevna utakmica.

- Nećemo imati baš previše vremena da odmorimo, ali ćemo dati sve da se pripremimo najbolje što možemo. Očekuje nas dobra, uigrana i iskusna ekipa, koja igra odlično ove sezone, uostalom to pokazuju i rezultati u oba takmičenja. Imaju dugačku klupu, imaju dobar balans spoljnih igrača i igrača koji igraju u reketu, domaći igrači su jako dugo zajedno i sve to je dobro uklopljeno sa novopridošlim igračima Edžimom, Ridom, Apićem, Mitrovićem, Dela Valeom... Na nama je da odigramo najbolje što možemo počev od naše odbrane- rekao je Lazić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija