• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2021

18:20 >> 20:39

ZVEZDINA BRUKA USRED BEOGRADA! Olimpija PREGAZILA crveno-bele! /VIDEO/FOTO/

Crvena zvezda

ZVEZDINA BRUKA USRED BEOGRADA! Olimpija PREGAZILA crveno-bele! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde večeras oKošarkaši Milanske Olimpije savladali su Crvenu zvezdu u Beogradu rezultatom 72:93 u 32. kolu Evrolige

Čekali su Milanezi predugo na pobedu protiv Crvene zvezde, a čini se da su sve "dugove" i patnju naplatili večeras u Beogradu! Zvezda je potučena do nogu, bez šanse i ponižena do krajnjih granica na parketu Pionira i to u najgorem mogućem trenutku, pred sam kraj takmičenja u ABA ligi. Na kraju - 93:72 za Olimpiju. 

Foto: Starsportphoto©

Zvezda je čekala na prve poena više od četiri minuta, za to vreme Olimpija je izborila prednost od 10:0 koju su izabranici Etorea Mesine održavali do pred kraj prvog poluvremena. Pokušao je Dobrić da održava Zvezdu u "životu", ali nije mogao sam. 

U drugom poluvremenu na terenu je bio samo jedan tim - Olimpija! Kevin Panter, Ševon Šilds i Zek Ledej zatrpali su koš crveno-belih u trećoj deonici i otišli na nenadoknadivih +25!

Foto: Starsportphoto©

Davala je Zvezda znake života tek u finišu meča, nakon dve ukradene lopte Džordana Lojda i trojke Alekse Uskokovića, ali bilo je prekasno. Armani je u Beograd došao da overi plasman u plej-of i da ostane u trci za prva četiri mesta, a to su i uspeli u velikom stilu! 

 

 

Crveno-bele su predvodili Džordan Lojd sa 22 poena, 14 je dodao Ognjen Dobrić, a sedam Lengston Hol. U timu Olimpije bilo je četvorica dvocifrenih Panter je dao 23, Ledej i Šilds po 14, a Kajl Hajns 11. 

Crvena zvezda - Olimpija 72:93 (12:22, 24:25, 15:28, 21:18)

Hala Aleksandar Nikolić    Sudije: Lotermozer, Garsija, Lavrukin

Crvena zvezda: Hol 7, Lojd 22, Uskoković 5, Davidovac 2, Lazić, Radanov, Dobrić 14, Simonović 7, Jagodić-Kuridža 7, Kuzmić 4, Noko 4. 

Olimpija: Panter 23, Ledej 14, Micov 4, Morašini 6, Rol 3, Rodrigez, Tarčevski 9, Biglja, Šilds 14, Bruks 3, Hajns 11, Datome 6. 

Tok meča:

Četvrta četvrtina:

39. minut - Upisuje se u strelce i Vladimir Micov u samom finišu meča - 70:93!

37. minut - Vezuje sada Zvezda pet poena, trojku je pogodio Aleksa Uskoković, a potom i laki poeni za Džordana Lojda u kontri - 63:89!

35. minut - Pogađa sada i Karl Hajns posle ofanzivnog skoka nakon što je neprecizan bio Zek Ledej - 58:85!

33. minut - Vraća to sa druge strane Kevin Panter - 54:79! Pitanje pobednika davno je rešeno, ali Zvezdi, čini se, sledi pravi debakl!

30. minut - Nastavlja Dobrić da pogađa za tri (4/4), te je bek crveno-belih jedini zaslužan što Olimpija nema ubedljiviju prednost u Beogradu - 54:76!

Treća četvrtina:

29. minut - DOBRIIIIĆ! Treća trojka za Ognjena Dobrića koji smanjuje zaostatak svog tima pred kraj treće deonice - 51:73!

Foto: Starsportphoto©

28. minut - Uspeva Zvezda napokon da odigra dve dobre odbrane, sa druge strane četiri poena za Lendrija Noka - 50:71!

26. minut - Raspucao se sada Šavon Šilds koji vezuje sedam poena i odvodi Olimpiju na +25 - 46:71!

24. minut - Raspucali su se sada bekovi Olimpije, dve trojke za Kevina Pantera i jedna za Zeka Ledeja - 41:64! Novi tajm-aut za Radonjić! 

22. minut - Katastrofalan start u trećoj četvrtini za crveno-bele! Vezuje sada Kevin Panter pet poena, mora Radonjić da zove tajm-aut - 36:53!

Foto: Starsportphoto

21. minut - Otvara Ledej poenima iz reketa drugo poluvreme, sa druge strane dva promašaja za Lendrija Noka - 36:49!

Druga četvrtina: 

20. minut - Nova trojka za Pantera na isteku prvog poluvremena, odlazi Olimpija na odmor sa +11 - 36:47!

19. minut - Ekspresno odgovara Olimpija, pogađa Šavon Šilds nakon ofanzivnog skoka, nakon toga i Kevin Panter za tri - 34:44!

18. minut - Serija crveno-belih 5:0! Pogodio je trojku Marko Simonović, a potom i flouter Džordana Lojda - 33:39!

16. minut - LOOOOJD! Seče Džordan Lojd seriju Olimpije i pogađa prvu trojku na meču - 28:37!

15. minut - Razleteli su se sada igrači Olimpije i ekspresno vratili dvocifrenu prednost milanskom timu! Nakon trojke Džefa Bruksa rezultat je 25:37, raeguje Radonjić tajm-autom!

Foto: Starsportphoto

14. minut - Dobro se pozicionirao Jagodić-Kuridža ispod kođa, pročitao je to Lojd! Laki poeni u ranom napadu - 21:30!

13. minut - DOBRIIIIĆ! Vezuje bek crveno-belih dve trojke - 18:30!

12. minut - Prešao je Milan u zonsku odbranu, kažnjava to Ognjen Dobrić koji upisuje prvu trojku za Zvezdu na ovom meču - 15:30!

11. minut - Otvara Datome trojkom drugu deonicu, raste prednost milanskog tima - 12:25!

Iskoristila je Zvezda priliku da se zahvali Kevinu Panteru na sjajnim igrama u prethodnoj sezoni i tim povodom uručen mu je dres kao i zahvalnica!

Foto: Starsportphoto©

Prva četvrtina: 

10. minut - Zatvara prvu deonicu Luiđi Datome pogotkom za tri poena, Olimpija sada ima +10 -12:22!

9. minut - Nastavljaju se problemi Zvezde sa linije penala, sada je Simonović bio poloviča, ali ispravlja to Kuzmić - 12:19!

8. minut - Promašaj sada Serhija Rodrigeza, ali ofanzivni skok za Kajla Hajnsa i faul Lengstona Hola pri šutu za tri poena. Ide Šilds na liniju penala - 6:15!

7. minut - Nova trojka za Zeka Ledeja, sa druge strane pogađa Davidovac u tranziciji. Imao je nakon toga Ledej priliku da poentira i sa niskog posta, ali ga je Lazić dobro sačuvao - 6:13!

6. minut - Upisuje se napokon i Zvezda u strelce, poentirao je Džordan Lojd sa poludistance, potom i dobra odbrana Ognjena Kuzmića što koristi Lengston Hol sa druge strane i pogađa floutersom - 4:10!

5. minut - Nije uspela Zvezda sada loptu da prenese na polovinu rivala u roku, imaće dva bacanja Kajl Hajns nakon drugog faula Lendrija Noka - 0:9! Reaguje Dejan Radonjić tajm-autom!

Foto: Starsportphoto©

4. minut - Veliki promašaj Dejana Davidovca pod košem, kažnjava to lako Zek Ledej sa druge strane 7:0 serija Olimpije na startu meča!

3. minut - Još uvek bez poena crveno-beli, ponovo je promašio Uskoković, nakon njega prvi pokušaj za Lojda, sa druge strane poentira Vladimir Micov iz tranzicije - 0:4!

1. minut - Loša uvodna dva napada za Crvenu zvezdu, prvobitno je Lendri Noko napravio faul u napadu, a potom i promašaj Alekse Uskokovića uz zvuk sirene - 0:2!

18:20 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 32. kola Evrolige između Crvene zvezde i Olimpije iz Milana. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Da rascistimo

pre 3 godine

Hajde da se ne ubedjujemo: Gledam utakmicu i vidim da Zvezda igra (citaj gubi i izgubice, Boze moj, kakav brodolom? sa AX MILAN, a ne sa Olimpijom ili sam ja "neobavesten"?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija