• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2021

22:03

NEMA KRAJA ZVEZDINIM PROBLEMIMA! Noko otpao za Cedevitu!

Crvena zvezda

NEMA KRAJA ZVEZDINIM PROBLEMIMA! Noko otpao za Cedevitu!

Podeli vest

Lendri Noko neće biti u mogućnosti da igra utakmicu protiv Cedevite Olimpije u sredu

Kamerunac Lendri Noko nije bio registrovan u vreme kada je prvobitno trebalo da se odigra derbi između Zvezde i Cedevite u Beogradu!

 Po rasporedu Jadranske lige to je trebalo da bude u 11. kolu koje se igralo za vikend od 18. do 20. decembra. 

Nokov ugovor sa Crvenom zvezdom aktiviran je tek 25. decembra, što je Crvena zvezda i objavila tada u klupskom saopštenju!

Foto: Starsportphoto

 

- Crvena zvezda obaveštava javnost da je u petak ugovor sa Kameruncem Lendrijem Nokom i zvanično ponovo aktiviran, pa će ovaj odlični centar u nastavku sezone i zvanično nositi dres crveno-belih - istaknuto je u zvaničnom saopšenju.

Podsetimo,na tronedeljnoj pauzi zbog povrede je Marko Jagodić Kuridža. Znači da je Ognjen Kuzmić  jedini klasični centra za taj meč!

Duop Rit će biti jedini krilni centar!

Velike muke za Dejana Radonjića, a Crvenu zvezdu  čekaju tri teške utakmice – dve protiv Cedevite Olimpije dok 20. aprila rezervisano gostuje Krki u dvorani Leon Štukelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija