• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2021

20:59 >> 21:06

LUDNICA NA MARAKANI! Dva promašena penala, čudesne odbrane i preokret Zvezde iz 2 u 1! /VIDEO/FOTO/

Crvena zvezda

LUDNICA NA MARAKANI! Dva promašena penala, čudesne odbrane i preokret Zvezde iz 2 u 1! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Crvena zvezda je pobedila Radnik iz Surdulice na stadionu ,,Rajko Mitić'' rezultatom 2:1 (0:1) u okviru 32. kola Superlige Srbije.

"Lud" meč odigrali su Zvezda i Radnik, a do kraja života će ga pamtiti rezervni golman gostiju Stefan Ranđelović, koji je odbranio dva penala – Filipu Falku i Mirku Ivaniću.

Dobio je šansu u 20. minutu posle povrede Ivana Kostića, prvog golmana Radnika.Nastavio je gde je on stao i pošteno nemučio šampiona Srbije da dođe do 20. trijumfa u nizu golom Mirka Ivanića u 85. minutu utakmice. 

Foto: Starsportphoto

Zvezdin heroj Mirko Ivanić

Ranđelović je prvo pročitao Filipa Falka u 24. minutu,a onda kod rezultata 1:1 u 72. zaustavio šut Mirku Ivaniću, koji se ipak na kraju iskupio i obradovao navijače Zvezde.
 

Trener Dejan Stanković je na teren izveo najjači sastav i krenuo ofanzivno od prvog minuta.

Mirko Ivanić je imao prvi ozbiljan šut već u 5. minutu, ali je Kostić sjajno intervenisao. Već u 8. minutu, Sanogo se sudario sa golmanom Radnika, posle čega se Kostić povredio.

U 20. minutu, Kostića je zamenio drugi golman Ranđelović, kome je ovo drugi ovosezonski meč. U 23. minutu, nakon udarca Gobeljića iskosa sa desne strane, lopta je pogodila u ruku kapitena Stojanovića, a sudija Ostraćanin je pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Falko, ali je Ranđelović uspeo da odbrani prvi penal na susretu.

Foto: Starsportphoto

 

Radnik je poveo u 34. minutu. Pankov je poslao loš pas do Borjana, Uroš Milovanović je presekao taj pas, zaobišao golmana Crvene zvezde i poslao loptu u praznu mrežu!

Do kraja poluvremena, Gajić je imao najkonkretniju priliku koji je šutirao glavom sa desetak metara, ali je Ranđelović sjajno intervenisao.

Foto: Starsportphoto

 

Crvena zvezda je došla do izjednačenja u 54. minutu. Centrirao je Veljko Nikolić iz kornera, a najbolje se snašao Seku Sanogo. Potom je  konsatntno napadala, a priliku da povede, imala je u 72. minutu kada je nakon prekršaja Spasića nad Sanogom dosuđen penal. Ivanić je preuzeo odgovornost, a Ranđelović je odbranio drugi penal na meču.

Zvezda je do pobede došla u 85. minutu. Nikolić i Ivanić su razmenili sjajan pas, a Ivanić je udarcem iz prve matirao golmana Ranđelovića.

Nakon ove utakmice, Crvena zvezda je na prvom mestu sa 92 osvojena boda, dok je Radnik iz Surdulice na 5. mestu sa 48 bodova.

Foto: Starsportphoto

 

Crvena zvezda u narednom kolu gostuje Inđiji, dok Radnik dočekuje Radnički iz Niša.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

CRVENA ZVEZDA - RADNIK SURDULICA 2:1 (0:1)

Stadion: Rajko Mitić. Sudija: Stanko Ostraćanin

Strelci: Sanogo 54, Ivanić 85 - Milovanović 34. minut

Crvena zvezda: Borjan – Gobeljić, Pankov (od 46. Milunović), Degenek, Rodić – Sanogo, Nikolić – Gavrić (od 46. Vukanović), Ivanić, Falko (od 46. Pavkov) - Falćineli.

Radnik Surdulica: Kostić (od 20. Ranđelović), Jokić, Radmanovac, Lukić (od 58. Spasić), Bogdanovski, Radmanović, Danoski (od 56. Spasić), Stamenković, Biber, Stojanović, Milovanović (od 71. Subotić), Bainović.

 

TOK UTAKMICE

Drugo poluvreme:

KRAJ! Crvena zvezda je pobedila 2:0! Dvadeseta uzastopna pobeda za izabranike Dejana Stankovića!

85. minut - GOOOL! PREOKRET ZVEZDE - 2:1! Ivanić i Nikolić su razmenili pasove, a Ivanić iz udarcem iz prve šalje loptu iza golmana Ranđelovića.

83. minut - Vukanović je šutirao pravo u Ranđelovića sa desetak metara.

81. minut -  Veljko Nikolić je centrirao iz kornera, a Mirko Ivanić glavom šalje loptu preko gola.

78. minut - Žuti karton je dobio Nemanja Milunović.

72. minut - RANĐELOVIĆ JE ODBRANIO DRUGI PENAL! Mirko Ivanić je preuzeo odgovornost, Ranđelović je pročitao šut i fantastično odreagovao. Ostaje 1:1.

70. minut - NOVI PENAL ZA ZVEZDU! Veljko Nikolić je poslao sjajan pas do Bakajoka, a Jokić je startovao nad njim.

69. minut - Iz igre su izašli Falčineli i Sanogo, a ušli Sanogo i Njegoš Petrović.

68. minut - Lep pokušaj Spasića, ali je Borjan lako intervenisao.

63. minut - Fenomenalna prilika! Rodić je poslao loptu u šesnaesterac do Pavkova, on odložio loptu do Ivanića, a Kostić fantastično interveniše.

60 minut - KAKAV PROMAŠAJ PAVKOVA! Centrirao je Ivanić, Falčineli je šutirao glavom i pogodio stativu. Lopta se odbila do Pavkova koji je šutirao preko gola sa samo jednog metra.

59. minut - Šut Mirka Ivanića odlazi pored gola.

57. minut - Velika prilika za Zvezdu! Rodić je sjajno odložio loptu za Pavkova, koji je izašao iskosa sa leve strane od golmana Radnika, međutim, pogodio je spoljni deo mreže.

54 minut - GOOOL! Nikolić je centrirao iz kornera, a najbolje se snašao Seku Sanogo u petercu gostiju! Zvezda je izjednačila na 1:1.

52. minut - Ivanić je centrirao sa leve strane, a Falčineli je pokušao glavom iz neposredne bilizine golmana Radnika, međutim, Kostić je bio siguran.

51. minut - Šut Veljka Nikolića odlazi preko gola.

U igru su ušli Nemanja Milunović i Milan Pavkov, a izašli su Radovan Pankov i Falko.

Prvo poluvreme:

48. minut - VELIKA ŠANSA ZA ZVEZDU! Gobeljić je centirao sa desne strane, Gajić pokušao glavom sa desetak metara, ali Ranđelović šalje loptu u korner.

47. minut - Falko je fantastično pokušao makazicama, ali je Ranđelović siguran.

45. minut - Sudija je produžio prvo poluvreme za tri minuta.

44. minut -  Šut Falčinelija, odlazi pored gola.

41. minut - Udarac Sanoga sa 25 metara odlazi preko gola.

34. minut - GOOOL! Pankov je poslao lošu loptu do Borjana, a Uroš Milovanović je presekao pas, prešao Borjana i poslao loptu u praznu mrežu! Radnik vodi 1:0.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

31. minut -  Crvena zvezda napada, ali bez konkretne prilike.

24. minut -  Odgovornost je preuzeo Falko, ali je Ranđelović odbranio penal!

23. minut -  PENAL! Gobeljić je šutirao iskosa sa desne strane, ali je lopta pogodila kapitena Stojanovića u ruku, a sudija Ostraćanin je pokazao na belu tačku. Stojanović je dobio žuti karton.

20. minut -  Golman Radnika, nije mogao da nastavi meč. Trener Radnika na teren šalje rezervnog golmana Ranđelovića.

11. minut -  Šut Gavrića po zemlji lako brani Kostić, opet je sprečio vođstvo crveno-belih.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

8. minut -  Sanogo je dobio žuti karton.

6. minut -  Sudar golmana Kostića sa Sanogom, a golman Radnika se tom prilikom povredio.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

5. minut -  Fantastičan šut Ivanića sa distance, ali fenomalni Kostić šalje loptu u korner. 

18:55 Crvena zvezda i Radnik iz Surdulice igraju utakmicu Kupa Srbije u sredu

18:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 32. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i surduličnog Radnika. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 2 godine

Pitam se pitam....dal' je moguce da je ministar "za nista" u Vladi Srbije, Toncev, NATERAO Zvezdu da izgubi ovu utakmicu ???????????????????????????????? Da li je ovaj kepec, SPS tajkun s "juga" toliko MOCAN ????? Pitam predsednika Vucica i premijerku !????

Dragan

pre 2 godine

Jao majko mila koja namestaljka! Najbolja je reakcija Pankova nakon sto je "pogresno" dodao loptu napadacu Javora, nije se ni potrudio da ga stigne nego ostao da gleda sta ce biti. Banana prvenstvo!

Rale

pre 2 godine

Hajde treci penal,treca sreca I ako mora stodvaes minuta da se igra zvezdasica je to nasa..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Priština čini sve da protera Srbe: Petković sa Kvintom o političko-bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji
Politika

Priština čini sve da protera Srbe: Petković sa Kvintom o političko-bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu - SAD, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke, kao i sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji, koje je upoznao sa političko-bezbednosnom situacijom na KiM, sa posebnim osvrtom na poslednju rundu dijaloga u Briselu.

29.03.2024

15:23

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija