• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2021

16:30 >> 18:59

ZVEZDA U FINALU KUPA! Borjan SPASIO crveno-bele

Crvena zvezda

ZVEZDA U FINALU KUPA! Borjan SPASIO crveno-bele

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnik iz Surdulice u polufinalu Kupa Srbije rezultatom 2:1

Crvena zvezda je pobedila Radnik iz Surdulice rezultatom 2:1 (2:0) i postala prvi učesnik finala Kupa Srbije

Crveno - beli su od samog početka krenuli ofanzivno, a do gola su došli već nakon drugog minuta.

Centrirao je Kanga, najviši u skoku bio je Milunović koji je odlično šutirao glavom, a Sanogo je iz ofsajda zatresao mrežu. Međutim, Sanogo je  zakačio loptu nakon što je ona prešla gol liniju i gol je priznat.

Izabranici Dejana Stankovića su napadali, ali bez konkretne prilike.

Igrao se 33. minut kada je Ben prošao po levoj strani, uputio odličan centaršut u srce peterca, a Falčineli je postavio nogu i zatresao mrežu Radnika.

Na poluvreme se otišlo rezultatom 2:0.

Već u 51. minutu, Radnik je smanjio. Stamenković je prošao po desnoj strani, izgradio poziciju za šut i šutirao iskosa sa desne strane. Blokirao ga je Degenek, a do lopte je stigao Makarić pre Borjana i poslao loptu iza leđa golmana Zvezde.

Najbolju šansu za Zvezdu u drugom poluvremenu propustio je Sanogo u 62. minutu. Ranđelović je nakon kornera ispustio loptu, ona je došla do Milunovića koji je iz velike gužve šutirao, ali je lopta pogodila Jokića na gol liniji. Odbijenu loptu nije uspeo Seku Sanogo da ubaci u mrežu.

Igralo se u nastavku na sredini terena, a veliku šansu, propustio je Danoski u 85. minutu.

Nakon centaršuta sa desne strane, zahvatio je volej udarac sa nekih 12 metara ispred Gajića i pogodio prečku.

Veliku šansu je propustio Milovanović koji je šutirao iz okreta, Borjan je uspeo da odbrani šut, a lopta je pogodila prečku.

Ostalo je 2:1. Crvena zvezda je prvi finalista Kupa Srbije.

Finale je na programu 25. maja.

 

Crvena zvezda - Radnik   2:1 (2:0)

Stadion: Rajko Mitić     Sudija: Miloš Đorđić

Strelci: Milunović 2, Falčineli 33 - Makarić 51

Crvena zvezda: Borjan – Gajić, Milunović, Degenek, Rodić (od 56. Gobeljić) – Sanogo, Kanga – Ben (od 56. Srnić), Ivanić (od 80. Gavrić), Katai (od 56. Nikolić) – Falčineli (od 74. Pavkov)

Radnik Surdulica: Ranđelović – Bogdanovski, Radmanovac, Jokić, Stojanović – Oreščanin (od 64. Bainović), Biber – Stamenković, Subotić (od 71. Milovanović), Spasić (od 64. Danoski) - Makarić

Tok meča

Drugo poluvreme

KRAJ! Crvena zvezda je u finalu Kupa Srbije. Pobeda crveno - belih 2:1.

92. minut - PONOVO PREČKA! Milovanović je sjajno šutirao iz okreta, Borjan je odbranio, a lopta je pogodila prečku!

 

 

90. minut - Sudija je produžio utakmicu četiri minuta.

88. minut - Veliko uzbuđenje, Radnik napada.

85. minut - VELIKA ŠANSA ZA RADNIK! Danoski je zahvatio volej udarac ispred Gajića sa oko 12 metara od Borjana i pogodio prečku.

75. minut - Biber je dobio žuti karton nakon povlačenja za dres Ivanića na sredini terena.

74. minut - Milan Pavkov je dobio žuti karton samo minut od kako je ušao.

73. minut - Umesto strelca drugog gola, Dijega Falčinelija, u igru je ušao Milan Pavkov.

70. minut - Velika prilika za Radnik!! Danoski je sjajno uočio na drugoj stativi Makarića, koji je zakasnio da uputi bolji šut i poslao loptu preko gola.

68. minut - Nakon nesigurne intervencije odbrane Raničkog, Veljko Nikolić je raspalio po lopti sa oko 25 metara, ali je lopta otišla pored gola.

Foto: Starsportphoto

 

64. minut - Izmena u Radniku. Iz igre je izašao Spasić, a ušao Danoski, dok je Oreščanina zamenio Bainović.

62. minut -  VELIKA ŠANSA ZA ZVEZDU! Ranđelović je ispustio loptu, onda je došla do Milunovića koji je šutirao na prazan gol iz velike gužve, ali je Jokić izbacio loptu sa gol linije. Lopta se odbila do Sanoga koji je šutirao preko gola.

56. minut - Iz igre su izašli Rodić, Katai i Ben, a u igru su ušli Gobeljić, Nikolić i Srnić.

54. minut - Milunović je dobio žuti karton posle prekršaja nad Makarićem.

51. minut - GOOL! Radnik je smanjio! Stamenković je sjajno prošao po desnoj strani i izgradio poziciju za šut, ali ga je Degenek izblokirao. Milan Makarić je došao do lopte pre Borjana i zatresao mrežu Crvene zvezde.

 

 


Prvo poluvreme

Prvo poluvreme, završeno je rezultatom 2:0 za Crvenu zvezdu.

45+1 - Seku Sanogo je nakon oštrog starta dobio žuti karton.

37. minut - Stanković je pretrčao Degeneka, a štoper crveno - belih ga je nepropisno zaustavio i dobio žuti karton.

33. minut - GOOL!!! Ben je centrirao u srce peterca sa leve strane, a Falčineli je postavio nogu i pogodio! 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

 

30. minut - Gajić je zahvatio volej sa desetak metara, ali je lopta otišla preko gola.

25. minut - Makarić je pronašao poziciju za šut sa 20-ak metara i sjajno šutirao, ali je Milan Borjan fantastično intervenisao i poslao loptu u korner.

22. minut - Mirko Ivanić je šutirao iskosa sa leve strane, ali golman Ranđelović sjajno interveniše.

Gol koji je postigao Milunović je 25. koji su crveno - beli postigli nakon kornera ove sezone.

12. minut - Utakmica je prekinuta. 

7. minut -  Zvezda ima terensku inicijativu i igra se na polovini gostiju.

2. minut - GOOL!!!  Kanga je izveo korner sa desne strane. Milunović je odlično skočio i sjajnim udarcem glavom zatresao mrežu!

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Sa centra su krenuli fudbaleri Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto

 

16:30 - Dobro došli na lajv prenos utakmice polufinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice sve detalje sa meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)
Live TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)

Tema "Info večeri" bila je izglasavanje Rezolucije o Srebrenici. Na glasanju Zapad nije dobio ogromnu većinu kao što je očekivao, ali će svakako to koristiti kao sredstvo protiv Republike Srpske. Da li ova neobavezujuća rezolucija može postati obavezujuća? Na ovu temu govorili su: Željko Čurović, predsednik Saveza Srba u Crnoj Gori, advokat Aleksandar Cvejić i Zoran Buljugić, pisac i prevodilac.

24.05.2024

22:50

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Streljao mi je decu! Ne mogu da sedim mirno i gledam kako mi se smeje!" Roditelji žrtava besni, veruju da se sudi njima, a ne Urošu Blažiću
Hronika

"Streljao mi je decu! Ne mogu da sedim mirno i gledam kako mi se smeje!" Roditelji žrtava besni, veruju da se sudi njima, a ne Urošu Blažiću

Uroš Blažić u sredu je, sa pancirom i lisicama na rukama i nogama, stigao u Viši sud u Smederevu, ali samo desetak sekundi nakon što je ušao u sudnicu emocije i bes porodica njegovih žrtava je kulminirao i oni su nasrnuli na njega, a samo reakcija sudske straže i policije je sprečila da on i njegov otca budu linčovani.

25.05.2024

08:10

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija