• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2021

19:50

NEMA OPUŠTANJA! Stanković najavio TOTALNU ofazivu protiv Rada!

Crvena zvezda

NEMA OPUŠTANJA! Stanković najavio TOTALNU ofazivu protiv Rada!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da ne želi da se njegovi fudbaleri opuštaju jer sezona još nije završena, uprkos obezbedjenoj tituli, i naveo je da se nada pobedi nad Radom u predstojećoj utakmici

- Kada se dodje do jednog cilja sigurno da možemo da očekujemo pad koncentracije, na tome ćemo raditi i to nam je prvi zadatak, jer sezona traje još mesec dana. Igrači moraju na pravi način da pristupe obavezama, zbog njih samih, da ne bi došli u rizik od mogućih povreda, jer pad koncentracije obično vodi takvim situacijama. Moja obaveza je da držimo koncentraciju do poslednjeg dana treninga, poslednje utakmice i da budemo pravi. Ne želim opuštanje, nije to u našem mentalitetu, na tome smo radili već više od godinu dana, da na svakoj utakmici budemo oni pravi i pristupimo kao da se radi o finalu, tako će biti i sada - rekao je Stanković u najavi utakmice.

Foto: Starsportphoto

Zvezda će sutra od 18.05 igrati protiv Rada na Banjici, u 35. kolu Super lige Srbije. Stanković je upitan za seriju dobrih rezultata Rada u poslednje vreme i da li ga to plaši.

- Gledam samo moju ekipu, spremam utakmicu za utakmicu i znam koliko sebe dajemo, koliko utakmica smo odigrali ove godine, koliko toga smo 'prebacili' preko naših ledja tako da mi gledamo samo sebe i ne bih želeo da komentarišem ništa drugo što je van Crvene zvezde - odgovorio je Stanković.

Foto: Starsportphoto

On se osvrnuo na duel sa Radom u Kupu Srbije i naveo da je najbitnije da je njegova ekipa pobedila i da bi voleo da se ponovi taj rezultat. Na Banjici trener crveno-belih neće moći da računa na Aleksandra Kataija, dok je Ričard Odada dobio dozvolu da zbog privatnih razloga otputuje u Keniju.

Stanković je rekao da je dobio mnogo čestitki od ljudi iz sveta fudbala za titulu koju je Zvezda osvojila.

Takodje, rekao je i da mu se dopada ideja o ligi sa 12 klubova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija