• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

14.05.2021

08:32

PRELOMIO! DEJAN STANKOVIĆ RAZGOVARAO SA IGRAČIMA! Sad je jasno da li ostaje u Zvezdi, evo i dokaza!

Crvena zvezda

PRELOMIO! DEJAN STANKOVIĆ RAZGOVARAO SA IGRAČIMA! Sad je jasno da li ostaje u Zvezdi, evo i dokaza!

Podeli vest

Trener crveno-belih sastao se u ponedeljak sa predsednikom Sampdorije Masimom Fererom, koji želi da ga angažuje * Dejan je želeo da ga sasluša, ali njegov plan je da igra u Ligi šampiona sa Zvezdom sledeće sezone

Trener Dejan Stanković ne ide iz kluba ovog leta, poručuju iz Crvene zvezde! Trener fudbalera srpskog šampiona sastao se u ponedeljak sa predsednikom Sampdorije Masimom Fererom, što je uplašilo navijače crveno-belih, ali na njihovu sreću, Deki ostaje na "Marakani"!

Kako su objavili italijanski mediji, srpski stručnjak bio je na ručku sa prvim čovekom Sampe u poznatom milanskom restoranu "Da Berti". Kao i u dva navrata tokom aprila, Ferero je pokušavao da ubedi Stankovića da napusti Zvezdu i preuzme Sampdoriju. Klub iz Đenove trenutno vodi Klaudio Ranijeri, ali mu ugovor ističe u junu i rastanak je siguran.
2 TITULE 

OSVOJIO JE DEJAN STANKOVIĆ ZA GODINU I PO DANA U CRVENOJ ZVEZDI

Hoće u Ligu šampiona

Ipak, prema rečima našeg izvora, Stanković je čelnicima na "Marakani" i svojim igračima rekao da ne ide nigde.

- Dejan ima ugovor na još godinu dana, tako da je svaka priča suvišna. Ostaje u Zvezdi još najmanje jednu sezonu. Pre nekoliko dana imao je i razgovor sa igračima. Rekao im je da ostaje i da želi sa njima u nove pobede. Motiviše ga činjenica da bi naredne sezone mogao da igra u Ligi šampiona i da nastavi da osvaja trofeje sa klubom u kojem je počeo karijeru i za koji je emotivno vezan. Osim toga, tražio je od uprave da članovima njegovog stručnog štaba, koji su imali ugovore na godinu dana, produži ugovore na još jednu sezonu. Sve su to pokazatelji da ne razmišlja o odlasku - objasnio je naš izvor.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković ne odlazi sa Marakane


 

Spremaju mu novi ugovor

Uprava Crvene zvezde spremna je da ponudi novi ugovor treneru Dejanu Stankoviću i tako mu jasno pokaže da ga želi. Postojeći mu ističe u junu 2022. godine i plata mu je 400.000 evra po sezoni.
- Stanković je zaslužio novi ugovor i dobiće ga. Verovatno će dobiti povišicu. Treba uzeti u obzir da je još prošlog leta potpisao aneks o smanjenju plate zbog krize izazvane koronavirusom, tako da sve vreme prima 50 odsto zarade. Uvek je bio fer prema Zvezdi i biće i Zvezda prema njemu - objasnio je naš izvor.

To što Stanković ima ugovor sa Zvezdom ne sprečava druge klubove da pokušaju da ga angažuju. On je u Italiji od 1998. godine, igrao je uspešno za Lacio i Inter i veoma je cenjen u tamošnjoj javnosti. Uz to, porodica mu živi u Milanu, tako da je očekivano da jednog dana zaista ode u Italiju i vodi neki klub. U interesu mu je da sačuva kontakte i pokaže poštovanje svakom ko pokaže interesovanje za njega.

- Stankovića u Italiji obožavaju. Pamte ga kao velikog igrača koji je osvojio mnogo trofeja. Sarađivao je sa velikim trenerima, u Zvezdi je napravio rezultat i kad se sve sabere, posmatraju ga kao solidnog i perspektivnog trenera. Ferero ga želi, a Dejan je hteo da mu ukaže poštovanje i popriča sa njim, čak i ako trenutno nije u mogućnosti da prihvati posao. Više bi voleo da se dokaže u Zvezdi, pa potom da ode u neki klub ranga Lacija - ističe izvor blizak Stankoviću.

Zvezdu nisu zvali

Foto: Starsportphoto

 

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić još pri prvom sastanku Ferera i Stankovića poručio je svima da ne pokušavaju da odvedu trenera.

- U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse da sednemo i razgovaramo o njegovom odlasku - rekao je tada Terzić.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija