• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2021

17:34

ZVEZDA DEKLASIRALA BAČKU! Pet GOLOVA u mreži FENJERAŠA! /VIDEO/

Crvena zvezda

ZVEZDA DEKLASIRALA BAČKU! Pet GOLOVA u mreži FENJERAŠA! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su ekipu Bačke rezultatom 5:0 (4:0) u okviru 37. kola Superlige Srbije.

Zvezda je još jednom pokazala fantastičnu partiju i osvojila 105. bod u prvenstvu.

Dejan Stanković je na teren izveo kombinovani sastav, a crveno – beli su krenunli silovito od samog starta, a Milan Pavkov je već u 15. minutu načeo gol Bačke.

Iskoristio je centaršut Kange, i udarcem glavom iz neposredne blizine zakucao loptu u mrežu Milojevića.

Crveno – beli su u 24. minutu duplirali prednost. Marko Eskić je pogrešio na sredini terena, a do lopte je došao Kanga. Poslao je upotrebljiv pas do Željka Gavrića koji je utrčavao iz drugog plana. Došao je do lopte i preciznim udarcem postigao prvi gol na meču.

Foto: starsport

 

Samo tri minuta kasnije, Gavrić je fantastično prošao po levoj strani i šutirao iskosa sa leve strane, ali je lopta prošla pored stative.

U 32. minutu, Njegoš Petrović je fantastično šutirao sa distance. Milojević je loše intervenisao, a Petrović postiže svoj prvi gol u Superligi ove sezone.

Foto: Starsportphoto

 

Četiri minuta kasnije, novi gol za Crvenu zvezdu. Kanga je ponovo poslao loptu do Gavrića koji je utrčavao iz drugog plana. Došao je do lopte i smireno šutirao, a lopta je završila iza leđa Milojevića.

Prvi šut u okvir gola Crvene zvezde, viđen je u 39. minutu kada je šutirao Lazar Mihailović, ali je Popović lako intervenisao.

Dejan Stanković je na teren početkom drugog poluvremena izveo iz igre Gelora Kangu i Aleksu Vukanovića, a u igru su ušli Aleksandar Katai i El Fardu Ben. Ovo je bio 100. meč Aleksandra Kataia u crveno – belom dresu.

U drugom poluvremenu, značajno je opao tempo igre.

Milan Pavkov je odlično šutirao glavom u 55. minutu, ali se istakao golman Milojević.

Konačan rezultat je postavio Mirko Ivanić u 86. minutu. Odigrao je sjajan dupli pas sa Veljkom Nikolićem, izgradio poziciju za udarac i iz neposredne blizine matirao golmana Milojevića.

Foto: starsport

 

Na kraju, pobeda Crvene zvezde rezultatom 5:0.

Crvena zvezda je osvojila 105. bod, dok je Bačka ostala na poslednjem mestu sa 16 osvojenih bodova.

U poslednjem kolu koje se igra u sredu, Crvena zvezda će dočekati Metalac, dok Bačka gostuje Radničkom iz Niša.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Bačka - Crvena zvezda 0:5 (0:4)

Stadion: Slavko Maletin Vava    Sudija: Momčilo Marković

Strelci: Pavkov 15, Gavrić 24,36, Petrović 32, Ivanić 86

Bačka: Milojević – Parađina, Stojanović, Nedeljković – Aleksić, Eskić, Njamculović, Ratković, Mihailović – Mijatović, Zličić.

Crvena zvezda: Popović – Srnić (od 64. Gajić), Degenek, Pankov, Gobeljić – Petrović - Vukanović (od 46. Ben), Kanga (od 46. Katai), Nikolić, Gavrić (od 64. Ivanić) - Pavkov (od 64. Falćineli)

TOK UTAKMICE:

Drugo poluvreme:

Kraj utakmice. Crvena zvezda je pobedila Bačku rezultatom 5:0 (4:0).

88. minut - I jedni i drugi polako utakmicu privode kraju. 

86. minut - GOL! Peti gol u mreži Bačke! Veljko Nikolić je odigrao sjajni dupli pas sa Mirkom Ivanićem, a Ivanić je preciznim udarcem iz neposredne blizine matirao Milojevića.

80. minut - Solidan udarac Eskića sa distance, ali je lopta otišla pored gola.

77. minut - Aleksandar Katai je izašao jedan na jedan sa golmanom Milojevićem. Pokušao je da ga lobuje, ali je lopta otišla preko gola.

76. minut - Pokušao je Ratković, ali prilično loše.

72. minut - Centrirao je Ben iz kornera, a Radovan Pankov je pokušao glavom ali je lopta otišla preko gola.

64. minut - Opao je ritam u drugom poluvremenu. Bez konkretnih prilika.

55. minut - Prva prilika u nastavku. Centrirao je Aleksandar Katai, a Pavkov sjajno skočio i uputio udarac glavom, a Milojević je uspeo da odbrani.

Trener Dejan Stanković, izvršio je dve promene. U igru su ušli Aleksandar Katai i El Fardu Ben umesto Gelora Kange i Alekse Vukanovića. Ovo je 100. nastup Aleksandra Kataia u dresu Crvene zvezde, čime se priključio još sedmorici igrača koji su prešli brojku od 100 nastupa za crveno - bele.

Prvo poluvreme:

Kraj poluvremena. Crvena zvezda ima ubedljivu prednost od 4:0.

Foto: starsport

 

45. minut - Opasan udarac Zličića sa distance.

42. minut - Prvi žuti karton dobio je Nikola Eskić.

39. minut - Prvi udarac u okvir gola Zvezde. Lazar Mihailović je šutirao sa tridesetak metara, ali je Popović bio siguran.

36. minut - GOL! Željko Gavrić postiže novi gol za crveno - bele. Kanga je ponovo sačekao da Željko Gavrić utrči iz drugog plana, poslao mu sjajnu loptu, a mladi igrač Crvene zvezde rutinski postiže drugi gol na meču.

Foto: starsport

 

32. minut - GOL! Njegoš Petrović je ponovo oprobao svoj udarac sa 30-ak metara, a golman Milojević je loše reagovao i lopta je završila u mreži Bačke.

30. minut - Sjajan šut Njegoša Petrovića sa oko 25 metara pod prečku, ali je Milojević uspeo da izbaci loptu u korner.

27. minut - Ponovo velika šansa za Zvezdu! Željko Gavrić je odličnim driblingom prošao po desnoj strani, šutirao, ali je lopta prošla pored desne stative.

26. minut - Odličan udarac Alekse Vukanovića, odbranio je golman Milojević.

24. minut - GOL! Pogrešio je Eskić na sredini terena, a crveno - beli su oduzeli tu loptu. Kanga je poslao dobar pas do Gavrića koji se ubacio iz drugog plana i rutinski savladao golmana Bačke za svoj sedmi gol ove sezone.

22. minut - Prvu priliku za Bačku imao je Luka Ratković. Pokušao je glavom, ali neprecizno.

15. minut - GOL! Milan Pavkov! Veljko Nikolić je fantastično uposlio Kangu koji je centrirao do Milana Pavkova, a Zvezdin napadač je bio najviši u skoku i sjajnim udarcem glavom sa sedam metara savladao golmana Milojevića.

Foto: Starsportphoto

 

6. minut - Zvezda ima inicijativu. Napadi idu najviše po boku, ali fudbaleri Bačke uspevaju da se odbrane.

1. minut - Sa centra su krenuli fudbaleri Crvene zvezde. U odustvu Milana Borjana, kapitensku traku za crveno - bele nosi Marko Gobeljić.

17:35  Dobar dan i dobrodošli na lajv prenos utakmice 37. kola između Bačke i Crvene zvezde. Sve detalje sa meča možete pratiti uz portal informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Raso

pre 2 godine

Mili bilo bi sramota da se i ova zavrsila iz 1 u 2 eee sramote cutite i PSZ od milijardu evra izgube jednom a viiii

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija