• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2021

12:20

OVI FUDBALERI ODLAZE IZ ZVEZDE? Crveno-beli imaju plan, očekuju zaradu od 10.000.000 evra!

Crvena zvezda

OVI FUDBALERI ODLAZE IZ ZVEZDE? Crveno-beli imaju plan, očekuju zaradu od 10.000.000 evra!

Podeli vest

Crvena zvezda je odbranila šampionski titulu, ostaje crveno-belima još samo finale Kupa, pa se na "Marakani" pripremaju za letnji prelazni rok

Nedeljama se spekuliše o dolasku Aleksandra Dragovića i Aleksandra Prijovića, ali je je jasno i da će neki igrači napusti klub ovog leta. 

Kako piše "Sportski žurnal", Crvena zvezda bi od prodaje igrača mogla da zaradi oko 10.000.000 evra ukoliko bi sve prošlo po planu.

Zvezda će ovog leta biti spremna da proda trojicu igrača, a pomenuti izvor navodi da su među njima dvojica mlađih igrača. Crveno-beli bi bili spremni da prodaju Njegoša Petrovića i Veljka Nikolića ukoliko bi im za njih dvojicu stigle prave ponude.

Foto: reuters

Aleksandar Dragović

Zvezda prodaje Petrovića i Nikolića

Isti izvor navodi da bi Zvezda bila zadovoljna da na prodaji Petrovića inkasira bar 1.500.000 evra, dok bi za Veljka Nikolića ta ponuda bila trostruko veća - između 4.500.000 i 5.000.000 evra. Činjenica da njih dvojica naredne sezone neće biti bonus igrači je dodatni razlog zbog čega bi u klubu bili spremni na njihovu prodaju.

Navijačima se neće dopasti, ali Zvezdu bi tokom leta mogao da napusti Mirko Ivanić. Već je dve i po godine u klubu, u septembru puni 28 godina i za njega se čak pominje da bi mogao da ide u Seriju A.

Foto: Starsportphoto

Mirko Ivanić

Zvezda će za njega tražiti 4.000.000 evra, piše "Žurnal", i navodi da je Željko Gavrić igrač za kojeg je trenutno procenjeno da je bolje da ostane na "Marakani". Gavrić nije mnogo igrao ove sezone, naredne će i dalje biti bonus igrač, pa će to biti prilika za njegovo dokazivanje i crveno-belima bi moglo da bude korisnije da ga ovog leta zadrže u timu.

Ukoliko bi Zvezda prodala Ivanića, Petrovića i Nikolića po željenim uslovima, šampion Srbije zaradio bi oko 10.000.000 evra. Nije na odmet napomenuti da je direktor Zvezdan Terzić poručio da možda neće biti odlazaka pre završetka kvalifikacija za Ligu šampiona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 2 godine

Ne Ivanica bednih čelnika kao u Zvezdi jos nisam video cim stvore dobar klub odmah prodaju igrače posto zašto. Ivanjica je naj bolji igrac u Zvezdi zadržati ga još ovu sezonu.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17