• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2021

17:23

DRAGOVIĆ ODBIO UNOSNU PONUDU ZBOG ZVEZDE! Nemci još uvek KONKURENCIJA crveno-belima!

Crvena zvezda

DRAGOVIĆ ODBIO UNOSNU PONUDU ZBOG ZVEZDE! Nemci još uvek KONKURENCIJA crveno-belima!

Podeli vest

Fudbaler Bajer Leverkuzena Aleksandar Dragović sve je bliži dolasku u Crvenu zvezdu

Austrijanac srpskog porekla već dva prelazna roka je velika želja srpskog šampiona, ali se u januaru posao konkretizovao. Dragović je prošlog meseca bio u Beogradu gde se obećao Zvezdanu Terziću. 

Ipak, situacija u Nemačkoj se znatno promenila posle dobrih partija Dragovića tokom prolećnog dela sezone.  Od tada je iskusni štoper odbio sjajnu ponudu Trabzona vrednu 2.200.000 evra godišnje, a potom su se u igri za njega uključili Keln i Dinamo Moskva.

Foto: reuters

Direktor Leverkuzena je u razgovoru za "Kiker" priznao da želi da Dragović ostane među "aspirindžijama", ali da još nije dobio konkretnu ponudu. Danas se u priču uključio i "Skaj" koji tvrdi da je Dragović odbio moskovski Dinamo jer se obećao Zvezdi i njenim čelnicima.

Isti izvor navodi da su u trci za njegov potpis još uvek Keln i Leverkuzen, a ponuda aktuelnog poslodavca glasi - ugovor na još godinu dana. Ostaje da se vidi nakon poslednjeg meča u sezoni u Bundesligi koja će biti odluka Aleksandra Dragovića. 

Foto: Reuters

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbijanac

pre 2 godine

Sve ovo mi više miriše da Dragović diže sebi cenu, da on stvarno želi u Zvezdu do sada bi već trebao da potpiše predugovor kako bi klub mogao da se bavi drugim pojačanjima...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija