• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2021

16:48

ZVEZDINA GENERACIJA UŠLA U ISTORIJU! Ben SRUŠIO rekord Partizana star više od dve DECENIJE!

Crvena zvezda

ZVEZDINA GENERACIJA UŠLA U ISTORIJU! Ben SRUŠIO rekord Partizana star više od dve DECENIJE!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Metalac u poslednjem kolu Superlige Srbije

Crveno-beli su matematički obezbedili trofej, četvrti zaredon, ali četa Dejana Stankovića pokazala je da ima imperativ pobede pošto posle prvog poluvremena vode sa 3:0!

Foto: Starsportphoto

Crvena zvezda je posle 34 minuta na utakmici protiv Metalca postigla tri gola i oborila rekord Partizana iz 2000. godine kada su crno-beli postigli 111 pogodaka u sezoni. 

Zvezda je sada na koti 112, ali do kraja utakmice ima nešto više od jednog poluvremena, te bi novi-stari šampion mogao da "podeblja" svoj rekord. 

Ova generacija Zvezde ima šansu da obori rekord Seltika po broju bodova u sezoni, škotski velikan stao je na 106, dok bi pobedom crveno-beli imali 108!

Sve detalje sa meća možete pratiti OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija