• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2021

10:12

BUM! ZVEZDA DOGOVORILA PRVO POJAČANJE! Stanković pričao o detaljima ugovora, ima ponudu iz Italije, POSTOJI KLAUZULA!

Crvena zvezda

BUM! ZVEZDA DOGOVORILA PRVO POJAČANJE! Stanković pričao o detaljima ugovora, ima ponudu iz Italije, POSTOJI KLAUZULA!

Podeli vest

Trener Dejan Stanković produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2024. godine

Trener šampiona Srbije navodno će sada zarađivati 600.000 evra godišnje, a Dejan Stanković je otkrio detalje novog ugovora i rekao da ipak postoji "izlazna" klauzula, mada se spekulisalo drugačije.

Nedostaju mi deca

Dejan Stanković ne krije da mu nedostaju deca i supruga Ana.

- Ja sam Zvezdino dete, ona ne može da ti bude druga ili treća, već samo prva opcija. Kada sam prihvatio poziv od kluba dogovorili smo se u dva minuta. Svestan sam bio žrtve, razdvojenosti od familije pogotovo u vreme korone, bili su teški i nemogući putevi da se viđamo. Fale mi deca, imaju 21, 19 i 16 godina, Ana je sada ta koja putuje. Zvezda je izazov, oni sve podržavaju, zajedno su u stresu sa mnom. Imam energiju, pogotovo imam osmeh, dok sam srećan i zadovoljan daću sve od sebe. Da li je to godinu, dve, tri, pet to je konstantno dokazivanje svakog dana- rekao je Stanković.

 

 

Mediji sigurno ne znaju sve detalje. Ima izlazne klauzule, ali nije to ništa strašno. Ne verujem da će ona ikad biti aktivirana. Obavezao sam se na još tri godine i razmišljam kao da ću da ostanem 10 godina u klubu, jer je Zvezda veliki izazov i velika obaveza i ponos, posbeno kada napraviš ovakve reziltate - rekao je Stanković u jutarnjem programu K1 televizije.

Prethodnih nedelja, i u Srbiji i u Italiji pisano je o njegovim pregovorima sa predsednikom Sampdorije Masimom Fererom. Stanković nije hteo da otkrije sa kim je sve razgovarao, ali je potvrdio da jeste saslušao ponudu.

- Jeste tačno, ali nije to jedino. Ne bi me ništa odvojilo od Zvezde. Nema tih para za koje bih ostao da nema projekta, vere, razvoja, uspeha, kao što nema novca koji bi me odveo iz Zvezde da sve to napustim. Hladne glave idem dalje -  rekao je Stanković i našalio se o finansijskim detaljima ugovora.

- Našalio sam se posle konferencije da se niko ne brine, neće me novac pokvariti kao što me nije pokvario ni do sada. Kada se neko interesuje za tebe, to može da bude čast i klubu i tebi, jer je neko primetio, video i zainteresovao se za tu selekciju igrača, za sve što smo uradili. Uvek je korektno saslušati nekoga, ali nisam nijednog trenutka bio u razmišljanju da li ću da ostanem ili idem - objasnio je Stanković.

Foto: Starsportphoto

 


Navijače interesuje prelazni rok, mnogo se priča o dolasku Aleksandra Dragoviča, Aleksandra Prijovića i Aleksandra Kolarova. Potvrdio je tremer da je praktično dogovoren dolazak jednog igrača, ali nije želeo konkretno da kaže o kome se radi.

- Jedan, za sada. 

Šef struke šampiona Srbije govorio je i o željama u prelaznom roku.

- Razmišljam kao i klub, u skladu sa mogućnostima kreiramo i želje. Ima tu momaka koji treba da produže ugovor, da vidimo šta će biti s njima, da li će ostati ili neće. Imena koja se pominju su sve vrhunski igrači, vrhunski momci koje sve lično poznajem. To su sve momci koji imaju zavidne karijere, napravili su zavidne rezultate, treba videti da li neko od njih želi da dođe u Zvezdu, pa onda da pričamo o finansijskim stvarima. Imamo završetak Kupa, tek će se raditi o tome, ali moraćemo da budemo brzi i efikasni.

Foto: Starsportphoto

 

 

Zvezda je osvojila 32. šampionsku titulu, a pored toga crveno-beli su prpotiv Metalca (5:1) oborili dva rekorda. Svetski po broju bodova (108) i srušila Seltik, koji je 2017. godine osvojio 106, kao i domaći rekord po broju golova (114), čime je za tri gola nadmašila Partizan iz 2000. godine.

- O rekordima ne volim da pričam. Mene interesuju pobede i završni cilj. Mi smo tu lestvicu baš podigli ove godine, imamo još finale Kupa, što je prlika da kući donesemo duplu krunu koju dugo čekamo kao klub. Imamo priliku da zaokružimo pozitivnu i efikasnu godinu sasvim tim rekordima. Imamo priliku da se zlatnim slovima upišemo u istoriju Crvene zvede. Svako ko dolazi u Zvezdu sanja o tome da ostane zapamćen, da ga ljudi po nečemu pamete - jasan je Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17