• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2021

11:55

STANKOVIĆ KRIJE TIM ZA PARTIZAN! Znam ko će šutirati penale, Pavkov ne igra!

Crvena zvezda

STANKOVIĆ KRIJE TIM ZA PARTIZAN! Znam ko će šutirati penale, Pavkov ne igra!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igraju u finalu Kupa Srbije (utorak, 19.00, Arena 1)

Šampion Srbije želi na spektakularan način da stavi tačku na sezonu i domogne se duple krune. 

- Moja očekivanja kao i svih u klubu su da zaokružimo spektakularnu sezonu osvajanjem duple krune. Spremali smo se ikao smo osvojili prvenstvo pre tri ili četiri nedelje, pripremali smo se za Kup, ali i za ono što nas čeka u budućnosti. Prioritet je grupna faza Lige šampiona, sa onim jučerašnjim rezultatima zacrtali smo da krećemo od drugog kruga jer smo tako odredili i pripreme. Derbi - mi smo spremni. Dobro smo se spremili, pratili sve sitnice, videli ste da je prošli rešio korner - rekao je Stanković.

Spremaju se šampioni Srbije i za penale.

- Znamo već izvođače jer može i to da se desi, imam igrače sa karakterima, iako nam penali nisu nešto bili naklonjeni ove sezone. Ali imaću momke spremne da ih izvedu - rekao je Stanković i dodao da neće otkrivati ko će igrati u utorak.

Foto: Starsportphoto

 

Milan Pavkov neće moći da pomogne saigračima u derbiju.

-  Svi su zdravi, hvala Bogu i u konkurenciji suŽao mi je zbog Pavkova koji ima kartone, faliće nam. Vodićemo računa o sitnicama, ne možemo jedni druge da iznenadimo, kad dođe derbi tu je direktna igra - ko više želi pobedu taj će dobiti i ko se više žrtvuje. 

Zvezda juri duplu krunu, a Partizan igra za spas sezone.  To može da  motiviše crveno-bele.

Mene motiviše Zvezda i dupla kruna, a ne to što je njima to spas sezone.

Sudija Srđan Jovanović deliće pravdu u derbiju.

- Nemam ništa da kažem za to, zahtevna utakmica, to je evropski sudija, kažu da je najbolji i mora da se dokaže. Lep pritisak na njega.

Foto: Starsportphoto

 

Oduševili su navijači trenera proslavom titule na Savi.

- Doživeti onako nešto u tvom gradu je privilegija i ponos. Ostali smo iznenađeni i pozitivno šokirani šta su napravili navijači na vodi. Videli ste kako je lepo kad se nešto slavi, trofej zove trofej, to je lepo kada se osvoji to je neopisivo - kazao je Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set