• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2021

14:09

RADONJIĆ VERUJE U POBEDU! Očekujem PODRŠKU od NAVIJAČA!

Crvena zvezda

RADONJIĆ VERUJE U POBEDU! Očekujem PODRŠKU od NAVIJAČA!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde sutra dočekuju Budućnost u okviru petog meča finalne serije ABA lige

Ovaj meč će ujedno odlučiti osvajača ABA lige, a napetost dostiže vrhunac s obzirom da su crveno - beli prethodnu utakmicu izgubili očiglednim greškama sudija.

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić veruje da njegov tim može da osvoji novu titulu na Jadradnu.

-I mi i Budućnost smo dobili mečeve na svom parketu. Na nama je zadatak da odbranimo teren i dođemo do trofeja. Čitave sezone bila je borba za poziciju na tabeli, bili smo prvi i to nam je donelo mogućnost da na svom terenu dođemo do cilja. Svesni smo činjenice da igramo protiv kvalitenog protivnika i da nas čeka težak zadatak. Mečevi su bili dobri i interesantni za gledanje. U sutrašnjem meču je bitno da napravimo iskorak u segmentima igre u kojima nismo bili dobri, da budemo kocentrisani. Mišljenja sam da to možemo da odradimo - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali "Aleksandar Nikolić".

Foto: Starsportphoto

 

Istakao je da će ukupan kvalitet biti važan jer to zahteva protivnik.

-Imaju kvalitet na svim pozicijama, zadatak da je iskontrolišemo taj kvalitet. Moraćemo da odreagujemo, koncentracija mora biti na maksimumu. Jasno je da moramo odigramo dobro da dobijemo meč, da imamo stabilnost u igri kako bismo kontrolisali meč i pobedili - rekao je Radonjić.

Takođe se osvrnuo na podršku navijača koja su imali oba tima na prethodnim mečevima.

- Svi znamo koliko je to značajno za nas. Nikom nije bilo prijatno što smo dugo igrali u ambijentu izazvanom zbog korone. Imali smo prilike da igramo pred navijačima, podrška je značila u Pioniru, kao što je ekipi Budućnosti značila u Podgorici. Očekujem da dobijemo još jednu veliku podršku, da nas navijači bodre i pomognu da svi zajedno dođemo do još jedne pobede - istakao je Radonjić i dodao da je zdravstvena situacija slična kao i pred meč u Podgorici.

Utakmica je na programu sutra sa početkom od 20.30 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija