• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2021

09:49

ZVEZDA OSTAJE BEZ ŠTOPERA? Crveno-beli dali rok defanzivcu! Moraće da bira!

Crvena zvezda

ZVEZDA OSTAJE BEZ ŠTOPERA? Crveno-beli dali rok defanzivcu! Moraće da bira!

Podeli vest

Nemanja Milunović je stub odbrane Crvene zvezde i šampion Srbije nema dilemu, želi da ga zadrži na Marakani, ali je pitanje da li će uspeti

Stameni štoper nije uspeo da usaglasi  finansijske zahteve sa onim što mu nudi klub i još uvek nije potpisao novi ugovor. Na kraju polusezone je bilo razgovora, kada se završila sezona oni su se nastavili, ali još nema dogovora. 

Milunovićev ugovor ističe ovog leta i pitanje je da li će ostati na Topčiderskom brdu pošto se za njega interesuju brojni klubovi iz Rusije, a kojima Zvezda finansijski ne može da parira.

Zvezda ne može da mu plati onoliko koliko mogu Rusi, a pride ima i određenih dugovanja. Kako piše Sportski žurnala crveno-beli su Milunoviću dali rok da se izjasni. Čekaće ga do 10. juna, možda koji dan duže, ali onda već mora da ima konkretan odgovor.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Milonović mora da izabere - Zvezda ili Rusi

Zvezda mora i da naše zamenu ako Milunović ode, ali se čini da tu neće biti problema, pošto je pomalo zaboravljeni Srđan Babić odigrao vrlo dobru sezonu na pozajmici u Famalikau, a Portugalci neće platiti dogovorenih 1.100.000 evra da ga zadrže. Tačnije, hoće da plate, samo ne toliko.

I zato Zvezda mora da zna: ostaje li Milunović ili ne? Jer posle uloge rezerviste u prvom mandatu u crveno-belom taboru i Babić će želeti da čuje šta tačno stručni štab planira sa njim. Tu je još Miloš Degenek, stigao je Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković će kao bonus igrač sigurno imati solidnu minutažu...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija