• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2021

19:03 >> 19:04

ZVEZDA BEZ MILOSTI PROTIV BORCA! Crveno-beli na "DOMAĆI POGON" lako izašli na kraj sa Čačanima! Radonjić odmarao Lojda i Voldena!

Crvena zvezda

ZVEZDA BEZ MILOSTI PROTIV BORCA! Crveno-beli na "DOMAĆI POGON" lako izašli na kraj sa Čačanima! Radonjić odmarao Lojda i Voldena!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Borac iz Čačka u prvoj utakmici polufinalne serije Košarkaške lige Srbije sa 101:70 (27:18, 21:18, 21:17, 32:17)

Pao je veliki pritisak sa leđa košarkaša Crvene zvezde posle titule u ABA ligi, a mnogo "opuštenija" atmosfera donela je lepršaviju igru crveno-belih u Košarkaškoj ligi Srbije. Ekipa Dejana Radonjića je lako izašla na kraj sa Zaltiborom, a branioc trofeja je sada u prvoj utakmici polufinala savladao čačanski Borac i stigao na prag finala. 

Foto: Starsportphoto

Odmorio je Dejan Radonjić glavne napadačke adute koji su izneli čitavu sezonu, Džordana Lojda i Korija Voldena, a u prvi plan su iskočili igrači koji su tokom sezone imali manje uloge u Evroligi i ABA ligi.

Neverovatnu prvu četvrtinu imao je Branko Lazić koji je pogodio tri trojke iz isto toliko pokušaja i doneo veliku prednost crveno-belima 27:18. Svoje minute dobio je i Duop Rit, ali i Aleksa Uskoković, kao i Aleksa Radanov koji su sjajno odmenili američki tandem na spoljnim pozicijama. 

Foto: Starsportphoto

Za razliku od prethodnih utakmica Crvene zvezde, šampiona ABA lige je sjajno služio šut za tri poena, a crveno-beli su u prvom poluvremenu pogodili devet i na odmor otišli sa +12!

U drugom poluvremenu značajno je opao ritam utakmice, Borac je jurio veliki zaostatak, a Zvezda koristila svaku grešku rivala da sačuva dvocifrenu prednost i meč uvede u mirnu završnicu. 

Crveno-bele je do pobede predvodio Crveno-bele je do pobede predvodio Duop Rit sa 17 poena i šest skokova, Radanov je dodo 13, a Davidovac i Dobrić po 12.

CRVENA ZVEZDA - BORAC  101:70 (27:18, 21:18, 21:17, 32:17)

Hala "Aleksandar Nikolić", Beograd   

Crvena zvezda: Hol, Uskoković, Davidovac, Lazić, Rit, Radanov, Dobrić, Simonović, Jagodić-Kuridža, Kuzmić, Noko. Trener: Dejan Radonjić

Borac: Ćurčić, Nikolić, Lopez, Gavrilović, Lanković, Kočović, Lakić, Nerandžić, Novaković, Todorović, Čarapić. Trener: Marko Marinković

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17