• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2021

16:14

PRESREĆAN SAM U ZVEZDI! Katai ODUŠEVLJEN zbog novog UGOVORA! Postaje LEGENDA Marakane! /FOTO/

crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda

PRESREĆAN SAM U ZVEZDI! Katai ODUŠEVLJEN zbog novog UGOVORA! Postaje LEGENDA Marakane! /FOTO/

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je danas da je mnogo srećan zbog toga što je produžio ugovor i da želi da ostavi dubok trag u klubu

- Mnogo mi je drago zbog toga što sam produžio ugovor. Klub je pokazao da me želi, ja sam pokazao da želim da ostanem. Nadam se da ćemo se opet videti prilikom produžetka ugovora - rekao je Katai za ZvezdaTV.

Zvezdina "desetka" je stavila paraf na novi trogodišnji ugovor koji važi do 2024. godine. On je naveo da se lako dogovorio sa klupskim čelnicima.

Foto: crvenazvezdafk.com

- Kada se završila sezona, klub mi je ponudio novi ugovor, seli smo i veoma brzo se dogovorili. Mnogo sam srećan, nadam se da ću dugo ostati u klubu - kazao je Katai.

Nastavak saradnje znači da će Katai verovatno završiti karijeru u dresu crvene-zvezde, a i sam "Magiko" ističe da želi da ostavi dubok trag u klubu.

- Želim da ostavim dubok trag u Zvezdi, da osvojimo što više titula, da igramo konstantno Evropu jer mislim da to zaslužujemo - naveo je fudbaler crveno-belih.

Foto: crvenazvezdafk.com

Katai je rekao da su ciljevi u Zvezdi uvek najviši i da se nada da će se i sledeće sezone slaviti titula. Istakao je da ekipa mora dobro da se spremi, iako neće biti lako, pošto će igrati i kvalifikacije za Ligu šampiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija