• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2021

23:59

NIKO NE MOŽE DA ODE IZ ZVEZDE! Terzić spustio rampu, svi misle samo o Ligi šampiona!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NIKO NE MOŽE DA ODE IZ ZVEZDE! Terzić spustio rampu, svi misle samo o Ligi šampiona!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da su crveno-beli praktično završili prelazni rok

Jedina dilema je u kom će se trenutku klubu priključiti napadač Ohi iz Moldea. Terzić je za Arenasport otkrio  da postoji opcija za dolazak sjajnog napadača i pre trećeg kola!

Za sada, niko ne može da ode iz kluba, svi moraju da misle samo o jednom - prolazu kroz drugo kolo kvalifikacija!

- Ne možemo nikad da tvrdimo da je prelazni rok gotov. Videćemo šta će se dešavati. Tim je kompletiran, ostaje pitanje samo oko Ohija. Ukoliko ne odigra prvu utakmicu za Molde u Ligi Konferencija, postoji mogućnost da dođe za treće kolo - kazao je Terzič i nastavio:

Foto: printscreen/TV Arena

 

 

- Ne želim da pričam o odlascima, fokusirani smo na pripreme za drugu rundu kvalifikacija. Ko god da bude protivnik, to je težak rival. Rekao sam igračima, o odlascima se ne razmišlja. Svi moraju da budu fokusirani. Ne postoji konkretna ponuda, da je stigao 'papir', samo interesovanje za igrače Zvezde - rekao je generalni direktor crveno-belih.

Koliko je rival težak, Zvezda se uverila sinoć dok je gledala meč prvog kola kvalifikacija.

- 'Gledali smo sinoć prenos utakmice. Mislim da je Makabi za nijansu bolja i kvalitetnija ekipa, međutim njima je to prva utakmica i kasno su počeli pripreme. Kairat ima drugačiji kalendar, u top su formi i mogu da istrče 90 minuta. Biće interesantan revanš, gol u gostima više ne znači ništa. 'Problema ima i sa jednima i sa drugima. U Izraelu je velika vlažnost vazduha i visoka temperatura, a Kazahstan je daleko, problem pravi dug put i vremenske zone...'

Foto: fkcrvenazvezda.rs

 

25.000 delija na Marakani!

Što se tiče prvog kola Superlige, narednog petka protiv Vojvodine, generalni direktor Crvene zvezde očekuje bar 20.000 ljudi!

- Ja stvarno očekujem veliki broj navijača na premijeri, 20-25 hiljada. Narod se uželeo, doveli smo dobre igrače! Radimo na tome da što više dece bude na stadionu u prvom kolu kvalifikacija. Imamo problema jer je raspust i sezona godišnjih odmora, pa mnogi nisu tu'', zaključio je Terzić.

Crvena zvezda je završila posao sa gotovo svim pojačanjima ovog leta.  Otkriva Terzić kako je izgledao prelazni rok, posebno dolazak Dionija.

- Jako je teško ovako rano dovesti kvalitetnog igrača. Svi čekaju neku bolju priliku. Mi ne možemo da pariramo nekim posebnim uslovima, da ga privolimo ovako rano da dođe. Pratili smo veliki broj igrača, Dioni je bio jedan od favorita. Na sreću, ubedili smo ga, iako je igračima iz Top5 liga nepoznanica dolazak u Srbiju.

Dogovor sa štoperom je postignut davno. 

- Sa Dragovićem sam se dogovorio još pre tri ili četiri meseca. Na finale Kupa Srbije je došao da to stavimo na papir. Krstičić je pokazao želju da dođe i ljubav prema Crvenoj zvezdi. Išao sam u Atinu da obavim razgovore umesto njega. Imali smo impresivan tim i pre ovih pojačanja, a sada smo još jači, Stanković je godinu dana iskusniji..

O glasinama za Đanluiđija Bufona opet je bilo reči...

Foto: Starsportphoto

 

- 'Mi imamo Borjana koji je neverovatan igrač i čovek. Popović je blago kluba i čovek koji može da brani u Evropi, on ima nesreću da je tu Borjan. Gordić može da bude i bonus... Imamo Vasiljevića, golmana na pozajmicama. Zvanično nije bilo kontakta, ali nam prija da se piše kako bi Zvezda mogla da privuče veličinu poput Bufona.''

Kao jedan od igrača koji su tokom priprema u Austriji ostavili najbolji utisak istakao se Nikola Krstović. sada je, možda, stigao i do mesta startera!

- Niko ne razmišlja o odlasku Krstovića na pozajmicu. Odradio je dobre pripreme, postigao je golove, mogao bi da bude starter u prvenstvu kao jedan od bonus igrača - stav je crveno-belih.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
joko ovo joko ono

pre 2 godine

Ne možeš ti bajo nikoga da prodaš u tome je problem. Niko ozbiljan neće prosečnog igrača sa 30 + godina, objektivno na zalasku karijere, kojih je u Zvezdi našalost 80%. Smešno je da Zvezda je prvak zadnjih par godina, igra Ligu šampiona a da nije u stanju da izbaci i proda igrača koji može da igra ligu petice. Jedino možete nestasalu i neafirmisanu decu iz omladinske škole da prodajete, pod pričom " mali obećava "...Terziću bliži ti se kraj !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17