• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2021

21:28

SRPSKI VEZISTA SKAUTOVAO ZVEZDU ZA KAZAHSTANCE! Igraju kao ITALIJA! U Kairatu zabrinuti zbog DELIJA, ali i DEJANA STANKOVIĆA!

Crvena zvezda

SRPSKI VEZISTA SKAUTOVAO ZVEZDU ZA KAZAHSTANCE! Igraju kao ITALIJA! U Kairatu zabrinuti zbog DELIJA, ali i DEJANA STANKOVIĆA!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde poslednjih dana glavna su tema u Kazahstanu

Novinari iz azijske zemlje toliko daleko su otišli da su kontaktirali bivšeg fudbaler Iritiša, Akzajika i Taraza, a danas vezistu Kabela Predraga Govedaricu kako bi im on detaljno predstavio crveno-bele.  

"Vesti.kz" ozbiljno se poslednjih dana bave predstojećim dvomečom Crvene zvezde i Kairata, te su kontaktirali bivšeg vezistu Čukaričkog i Proletera. 

Foto: Starsportphoto©

Govedarica je u razgovoru za kazahstanske medije preneo sliku Crvene zvezde i može se reći zabrinuo tamošnju javnost hvalospevima o šampionu Srbije. 

- Crvena zvezda je odlična ekipa, četiri godine igraju u Evropi. Dve Lige šampiona i dva puta Liga Evrope, a prošle sezone su bili bolji od sjajnog Milana u plej-ofu Lige Evrope iako su ispali. Dolaskom Dejana Stankovića dodatno su se razigrali. Njihov fudbal ste mogli da vidite na Evropskom prvenstvu ako ste gledali Italiju. Imaju najbolje igrače u Srbiji i nema sumnje da će biti disciplinovani proti Kairata - rekao je Govedarica. 

Foto: Starsportphoto©

Kazahstance je zanimalo šta Govedarica očekuje pred prvi meč. 

- Postoje bliske veze između Srbije i Kazahastana. Igrači iz naše zemlje često dolaze tu. Što se Kairata tiče svi znaju da je to dobar i bogak klub, a mnogi su upoznati i sa igračima. Tu je Kosović koji je dugo igrao u Srbiji, kao i kapiten Rade Dugalić. Ne treba trošiti reči na Kantea, a posebno Vagnera Lava - on je igrao za reprezentaciju Brazila. U Srbiji imaju mnogo poštovanja za Kairat. Naravno, svi očekuju prolazak Zvezde, ali ja mislim da je 50-50. Iako Zvezda ima bolji tim, teško je timovima da igraju u Almatiju u planinama, nakon pet ili šest sati leta. I sam sam osetio to kada smo sa Irtišem putovali po Evropi. U Kazahstanu je vazduh drugačiji, to takođe može da igra ulogu. Verujem da će utakmice biti slične onima protiv Levskog ili Jagjelonije kada su protivnici bili bolji, ali smo uspevali da ih uhvatimo na borbu i želju - rekao je vezista Kabela. 

Naravno, u Kazahstanu je glavna tema koje su to prednosti Kairata u odnosu na crveno-bele. 

Foto: Starsportphoto©

- Najveći plus je što Zvezda nije u takmičarskom rotmu već dva meseca. Imaju nekoliko novih igrača koji još uvek nisu uigrani. Mislim da je Kairat u dobroj formi jer je šampionat u toku, to je veliki plus - ističe srpski internacionalac. 

Poznato je kakva je situacija na Marakani, Zvezda crpi podršku sa tribina, a u Beogradu su padali mnogo veći timovi od Kairata, te je fokus i na tome da li će biti navijača. 

- Još nije poznato koliko će navijača biti, ali mislim da će biti pun stadion sa preko 50.000 gledalaca. Teško će Kairatu biti u beogradu, ali u Almatiju će biti favorit - podvukao je Predrag Govedarica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set