• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2021

22:02 >> 22:04

ZVEZDINA PREMIJERA ZA BRIGU PRED LIGU ŠAMPIONA! Vojvodina odolela ŠAMPIONU na Marakani! /FOTO/VIDEO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDINA PREMIJERA ZA BRIGU PRED LIGU ŠAMPIONA! Vojvodina odolela ŠAMPIONU na Marakani! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine remizirali su na startu nove sezone Lingong Superlige Srbije - 0:0

Vratila se publika na tribine, ali kako je prošao prvi dan u Superligi Srbije bolje i da nije! Posle rasističkog skandala na Banovom brdu, Zvezda i Vojvodina ponudili su pravu "uspavanku" na našem najvećem stadionu pošto je novosadski tim uspeo da odoli šampionu i izvuče ogroman bod - 0:0!

Foto: Starsportphoto

Bila je Zvezda bolja i konkretnija, ali neće to biti velika uteha Dejanu Stankoviću posle bledog izdanja njegovih izabranika protiv Vojvodine i to pred put u Kazahstan. 

Posebno "bolno" mogla bi da predstavlja veoma klimava odbrana koja je poklekla nekoliko puta protiv Vojvodine, ali je Borjan vadio "kestenje iz vatre" i sačuvao makar jedan bod na Marakani posle dobrih kontri Novosađana. 

Pripretila je Vojvodina posle svega desetak sekundi, Nemanja Čović je bio u dobroj situaciji pred golom Milana Borjana, ali je kapiten Zvezde dobro raegovao. Nije se dugo čekalo na odgovor crveno-belih koji je bio furiozan. 

Foto: Starsportphoto

Branilac trofeja je do sredine prvog poluvremena obletao oko Vošinog kaznenog prostora, ali nije bilo konkretnog učinka. Lepo su kombinovali Rodić i Katai na strani u dva navrata i oba puta je Nikola Simić sjajno reagovao na gol liniji. 

Usledila je najbolja prilika za Vojvodinu na meču posle kontre Novevski je pokušao sa ivice šesnaesterca, Borjan nije bio siguran, lopta se odbila do Čovića koji je blokiran, a od svega samo korner za Novosađane. Do kraja prvog dela viđena je još jedna "mrtva" prilika kada je El Fardu Ben u petercu posle "rikošeta" stigao do lopte i pogodio stativu. 

Bila je Zvezad bolja i u drugom poluvremen, ali je Vojvodina ponovo opasno pretila iz kontri. Novevski je odigrao sjajnu utakmicu iako mu je tek 19 godina. Vezista novosadskog tima bio je glavna snaga Stare dame, ali je Borjan u dva navrata uspeo da zaustavi njegove udarce. 

Foto: Starsportphoto

Morao je Stanković u finišu meča sve karte da baci na napad, ušli su Falko i Pavkov, ali je bilo prekasno za bilo šta. 

CRVENA ZVEZDA - VOJVODINA 0:0

Stadion "Rajko Mitić", Beograd      Sudija: Lukić Lazar

Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan - Gajić, Babić, Dragović, Rodić - Krstičić, Sanogo - Ben, Ivanić, Katai - Krstović
Trener: Dejan Stanković

Vojvodina (4-5-1): N. Simić - Nikolić, Bjeković, Devetak, Stevanović, Kovačević, Čović, Topić, Busnić, Novevski, V. Simić, Mrkaić
Trener: Slavoljub Đorđević

Tok meča:

Drugo poluvreme: 

90. minut - Još sedam minuta nadoknade!

88. minut - Obleće Zvezda oko gola Vojvodine sve opasnije! 

85. minut - PAVKOV! Imao je sada Zvezdin golgeter dobru šansu, ali još jednom Simić! Deluje golman Vojvodine nezaustavljivo večeras na Marakani!

81. minut - Prošao je sada Dragović po strani, ali je sudija signalizirao ofsajd. Slobodan udarac za Vojvodinu! 

Foto: Starsportphoto

78. minut - Totalna ofanziva Zvezde! Falko je prošao sada, gađao Ivanića na drugoj strani, samo korner za crveno-bele - 0:0!

74. minut - Još dve velike šanse za Crvenu zvezdu! Šutirali su Babić i Krstović, nema još uvek promene rezultata - 0:0!

72. minut - Nova gužva pred golom Vojvodine, sada je Krstović bio u centru pažnje, ali je Simić ponovo bio na visini zadatka! 

68. minut - Ozbiljna akcija Crvene zvezde, Bakajoko je poslao loptu na drugu stativu, ali se Rodić spetljao te je Maksimović presekao njegov pas ka Ivaniću. 

63. minut - Potpuno je opao ritam meča nakon dobrih šansi na obe strane terena. Pošteno muči Vojvodina crveno-bele koji deluju bezidejno.

Foto: Starsportphoto

58. minut - Ponovo je Novevski bio u centru pažnje nakon kontranapada Vojvodine, ali je omladinac Novosađana loše šutirao!

55. minut - Dobar dubinski pas Novevskog, primio je loptu Cucin iza leđa odbrane Crvene zvezde,  siguran je Borjan!

52. minut - VELIKA ŠANSA! Mogla je Zvezda lako da povede, ali je Ben iz peterca šutirao daleko preko gola - 0:0!

49. minut - Totalna ofanziva Crvene zvezde na startu drugog poluvreme! 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Prvo poluvreme:

45. minut - POLUVREME NA MARAKANI! Bila je Zvezda bolji rival tokom prvih 45 minuta, ali bez konkretnog učinka. U stopostotnim šansama je 1:1, čeka nas uzbudljiv nastavak meča! 

43. minut - STATIVA! Najbolja prilika na meču Zvezdu prošao je Ivanić po boku, doturio loptu do Bena koji je zatresao konstrukciju gola, ostaje 0:0!

38. minut - Nema odmora za Simića na Marakani večeras, sada je šutirao Katai, još jedna sigurna reakcija golmana Vojvodine - 0:0!

34. minut - Uzvraća Zvezda na drugoj strani preko Mirka Ivanića! Ponovo je Rodić napravio višak na levoj strani i dodao do najboljeg prošlogodišnjeg asistenta, ali je Simić bio siguran!

31. minut - VELIKA ŠANSA! Mogla je Vojvodina da povede posle dobre kontre, ali je Borjan uspeo da zaustavi šut Novevskog, potom se lopta odbila do Čovića koji je bio neprecizan, od svega korner za Novosađane!

28. minut - Evo je ta prinudna izmena koju smo najavljivali, izašao je Bjeković zbog povrede, a umesto njega na terenu je Luka Cucin - 0:0!

Foto: Starsportphoto

23. minut - Još jednom je Katai pokušao da povuče po boku, ali je dao sebi prejak for. Lopta je za Simića. 

19. minut - Nepažljiv je bio Milan Rodić na sredini terana i dobio žuti karton, mogao je bek Zvezde ozbiljnije da povredi Novevskog!

16. minut - Nova opasnost pred golom Nikole Simića, ponovo prekid, ali je Stevanović uspeo da izbije loptu glavom. 

14. minut - Znatno je opao ritam utakmice nakon furioznog starta Crvene zvezde. Čini se da će Đorđević morati da menja već na početku meča pošto Marko Bjeković neće moći da nastavi susret!

10. minut - Nova velika šansa za Zvezdu! Sada je sa desetak metara šutirao Nikola Krstović, ali se Busnić ponovo dobro postavio. 

Foto: Starsportphoto

6. minut - Strahovit pritisak Zvezde u prvih pet minuta susreta! Ponovo je na udaru bio Marko Bjeković posle kombinacije Aleksandra Kataija i Milana Rodića, od svega "samo" korner za crveno-bele! 

5. minut - Novi napad domaćina, sada je Mirko Ivanić probio po levom boku, ali je Ben loše zahvatio loptu, ostaje 0:0!

4. minut - Totalna ofanziva Crvene zvezde na startu meča, srušen je sada Krstičić u opasnoj zoni, Mirko Topić je uspeo da otkloni opasnost nakon slobodnog udarca El Fardu Bena!

2. minut - Tek što je meč počeo odmah dobar napad Vojvodine preko Čovića, ali bio je to lak posao za kapitena crveno-belih Milana Borjana!

1. minut - Utakmica je počela! 

19:37 - "Bonus" igrač u timu Dejana Stankovića je Nikola Krstović, dok je u četi Slavoljuba Đorđevića to Bjeković. 

19:24 - Utakmicu Zvezde i Vojvodine obeležiće i povratak navijača na tribine Marakane! 

19:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice prvog kola Linglong Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine. Sve detalje sa ovog meča, ali i Marakane možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Borac R SRPSKE

pre 2 godine

Sada je jasno kpliku su gresku napravili sto nisu zadrzali Falcinelija. Ivanica pod hitno prodati.Falko je za njega doktor nauka.

NEBOJŠA

pre 2 godine

незнам шта је ту било ЗАБРИЊАВАЈУЋЕ'' ?тркачки звезда изгледа одлично.иала је и доста шанси ,али лопта није хтела у гол и тачка.ваше надобудно пискарало навело је да је војводина играла у систему 4-5-1,што је чиста глупост или је он слеп.воша је играла класични бункер 10-0-0,аутобус пред голом.ок то је дало резултат,али то је анти фудбал.то се неигра.то је талијански фудбал од пре 50-60 година.ДА ЛИ ЂОРЂЕВИЋ СА ТАКВОМ ИГРОМ ПРЕФЕРИРА ДА ЈЕДНОГ ДАНА ПОСТАНЕ ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ???Н И К А Д ти шансу у звезди не'ш добити !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija