• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2021

15:21

OVO ZANIMA NAVIJAČE! Prenos meča Kairat-Zvezda na dve televizije!

Starsportphoto

Crvena zvezda

OVO ZANIMA NAVIJAČE! Prenos meča Kairat-Zvezda na dve televizije!

Podeli vest

Otputovali su fudbaleri Crvene zvezde u Kazahstan, gde će u sredu od 16 časova (RTS 1, Arena 1) igrati protiv Kairata prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Ono što zanima navijače šampiona Srb ijejeste je gde će moći da gledaju prvu  utakmicu na  početku kvalifiakcija za elitno takmičenje.

Dobra vest je da će cela Srbija, tačnije crveno-beli deo, moći da gleda meč Zvezde i Kairata, pošto će prenosi i RTS na prvom programu, pored TV Arena1.

Foto: crvenazvezdafk.com

 

- Došlo nam je najdalje moguće mesto, ali mi smo profesionalci i njima će takođe biti tako u povratku. Držaćemo se naše satnice i programa, kao da igramo u četiri sata popodne po našem vremenu. Tako ćemo organizovati ustajanje, sastanke i odlazak na stadion. Kada se približavaju ovakve utakmice, treba biti hrabar, inteligentan i organizovan. Ništa nije dobijeno niti izgubljeno. Kada nađeš ravnotežu između ta dva, onda si pobednik. Imam grupu sjajnih momaka i klub je učinio sve u toku prelaznog roka da budemo što jači. Spremni smo fizički i koncentrisani i ovo je jedna lepa prilika da se i ove godine upišu zlatnim slovima u istoriju - istakao je trener Dejan Stanković pred utakmicu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija