• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2021

07:11

STANKOVIĆ MENJA FORMACIJU! Zvezda bez KLASIČNOG NAPADAČA "udara" na Kairat!

Starsportphoto

Crvena zvezda

STANKOVIĆ MENJA FORMACIJU! Zvezda bez KLASIČNOG NAPADAČA "udara" na Kairat!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde danas u 16 časova igraju prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata

Ima Dejan Stanković brojne glavobolje pred duel u Almatiju, pre svega zbog slabe partije protiv Vojvodine na startu Superlige, te se očekuje da će crveno-beli u Kazahstanu zaigrati u drugačijoj formaciji. 

Kairat je tvrda ekipa, spremna da čeka i iskoristi svaku priliku, te će Stankoviću na svim pozicijama trebati "pouzdani vojnici" kako bi smanjio rizik od eventualne greške. Gelor Kanga nije oduševio na pripremama, Veljko Nikolić je odigrao katastrofalno protiv Šturma, te bi sutra ponovo mogli da vidimo par Seku Sanogo - Nenad Krstičić. 

Foto: Starsportphoto

Istina, gubi Zvezda na kreativnosti u tom slučaju, ali je mnogo važnije sačuvati mrežu protiv Kairata. Četa Kirila Kekera ukoliko povede ume da se brani i veoma vešto troši vreme, ali i živce svog rivala. 

Na golu će sigurno biti Milan Borjan, dok bi ispred njega Zvezda trebala da zaigra sa trojicom. Srđan Babić i Aleksandar Dragović nisu oduševili protiv Vojvodine, ali je jasno da im je potrebno vreme kako bi se "uhodali", a sutra će im se u poslednjoj liniji pridružiti i Radovan Pankov koji bi igrao na desnoj strani. 

Foto: Starsportphoto

Mesto uz levu aut liniju zagarantovano je za Milana Rodića, dok će Stanković biti u dilemi kada je desni spoljni u pitanju. Aleks Bakajoko delovao je sjajno na pripremama, ali je Milan Gajić sigurnija varijatna i očekuje se da povremeni reprezentativac Srbije dobije prednost u Almatiju. 

Sigurni su Aleksandar Katai i Mirko Ivanić, ali će zbog promene formacije Stanković "žrtvovati" klasičnog napadača. Očekuje se da El Fardu Ben dobije mesto u samom špicu napada, dok će Katai i Ivanić delovati malo iza njega. 

Foto: Starsportphoto

Kao što obično biva kada počne sezona, Milan Pavkov je ispao iz vizije Dejana Stankovića, a sa timom se uigravao Dioni. Mogao bi Francuz da uđe u drugom poluvremenu, a šansu sa klupe vrebaju Kanga, Nikolić, ali i Filipo Falko čiji je ulazak protiv Vojvodine razmrdao crveno-bele. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bardov fan

pre 2 godine

Seci uši krpi dupe, sezonu za sezonu, ništa novo. Evo javno pitam, a znam da nećete objaviti komentar, ali će bar neko u redakciji pročitati, kad će konačno da zaigraju u Zvezdi ta silna pojačanja, koja su nam putem medija, pa i vašeg predstavljana, ti igrači koji igraju za Zvezdine uslove, za ogroman novac, a nikako da se ustale među prvih 11 nikako da nam pokažu zbog čega su dovedeni i predstavljeni javnosti kao velikaaaa pojačanja. Mislim tu prvenstveno na Falka, Bakajoka, Kangu, Dionija...Sanogo iako igra, ništa nije pokazao, takvih igrača u drugoj ligi Srbije ima na pretek.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija