• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2021

18:59

STANKOVIĆ ZNAO DA ĆE BITI TEŠKO! Bilo je dosta KONFUZIJE! Veujem u DOMAĆI TEREN!

printscreen

Crvena zvezda

STANKOVIĆ ZNAO DA ĆE BITI TEŠKO! Bilo je dosta KONFUZIJE! Veujem u DOMAĆI TEREN!

Podeli vest

Crvena zvezda je u nezavidnoj poziciji i na pragu eliminacije u Ligi šampiona pošto je poražena u Almatiju od Kairata sa 2:1 (1:0)

Šampion Srbije imao je bledo izdanje na premijeri u Kazahstanu!

- Znali smo da će biti tvrdo i teško, ali ići ćemo na pobedu u Beogradu. Dosta se direktno igralo i ono o čemu smo pričali - prekidi, jer smo na taj način praktično primili dva gola! Dosta je konfuzije i stegnutosti bilo u prvom poluvremenu, ali drugi deo igre je bio dosta bolji i konkretniji, međutim, sitnice prave razliku. Moramo biti bolji u revanšu, gotovo je prvo poluvreme, znamo šta nam je činiti. Znali smo da neće biti lako. Idemo dalje -rekao je Stanković.

Bez obzira na sve, ptimističan je šef stručnog štaba Zvezde Dejan Stanković pred revanš.

- Dosta će nam pomoći iskustvo iz ovog meča. Znamo na koji način igraju i od koga preti opasnost. Videli ste i sami da imaju dosta snage i iskustva u napadu. Neke bezopasne lopte su se pretvarale u kontru i polukontru. Moramo da budemo bolji, da bolje stojimo na terenu i branimo prekide. Malo strpljenja u konstrukciji i naravno ne možemo biti zadovoljni ovim prvim poluvremenom kada je poraz u pitanju, ali verujem u ove momke i u domaći teren - zaključio je Stanković.

Podsetimo, zvezda će igrati bez publike, a više ne važi gol u gostima!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvilidreta

pre 2 godine

Nakon svega pokazanog on `veruje u domaci teren`...? Eeee ne lipsi magarce do zelene trave...

leon

pre 2 godine

Sramota za one izmene ,pa taj Bakajoko nije u stanju ni loptu centrirati ,to smo videli protiv Vojvodine. Partizan stalno dovodi dobre napadače dok vi boranijo niste u stanji ni jednom pogoditi u poslednjih 10 god.

Marko

pre 2 godine

Tim je rastrgan pridoslicama mnoga rotiranja dovode do ovoga, malo meceva odigrano na treninzima lopta u rukama umesto u nogama.Taktika losa ....Spora igra sredine terena nema lopti za napadace moraju oduzeti sami loptu i trcati vise od polovine terena.Nema driblinga i kaznenih udaraca blizu protivnickog gola..Rastrgana i smusena igra dobro ste i prosli.Dragovic i nije neko pojacanje Milun za dva koplja bolji u igri i odbrani...Borjan opet spasava od vecih rezultata..Babica nisam ni zapazio...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17