• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2021

17:27

ZVEZDA IZGUBILA "MOZAK" OPERACIJA! Ibrahimović OSAKATIO crveno-bele tokom leta!

Crvena zvezda

ZVEZDA IZGUBILA "MOZAK" OPERACIJA! Ibrahimović OSAKATIO crveno-bele tokom leta!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde loše su otvorili novu sezonu nakon duple krune iz prethodne godine

Iako je prelazni rok nagovestio da će Zvezda imati moćniji tim u odnosu na prethodnu godinu, crveno-beli su "mršavo" krenuli. Poraz od Kairata i remi sa Vojvodinom otvorili su mnoga pitanja, a odgovor je u jednom imenu - Miloš Milojević! 

Istina, stigli su Aleksandar Dragović, Leo Dioni, Petar Stanić, Nenad Krstičić, uskoro stiže i Omi Omoižuanfo, ali odlazak "mozga" operacija Miloša Milojevića u Švedsku, za sada izgleda kao nenadoknadiv gubitak za stručni štab Dejana Stankovića, ali i ofanzivnu "potentnost" crveno-belih. 

Foto: printscreen

Milojević je stigao istog dana kao Stanković, od starta je preuzeo brojne odgovornosti, a navijači su ga zapamtili kao "čoveka sa slušalicom". Iako je radio u senci, njegov pečat viđen je u svakoj pori igre Crvene zvezde za one koji su pratili njegov rad na severu Evrope. 

Tokom leta, stigao je poziv Hamarbija, kluba u vlasištvu Zlatana Ibrahimovića, a Milojević se odlučio za povratak na "solo karijeru". Srpski stručnjak seo je na klupu švedskog velikana i već u prvoj utakmici njegov klub je postigao pet golova! Naravno, teško da je Milojević odmah implementirao sve ideje, ali jasno je koliko ofanzvnih "šablona" poseduje! 

Foto: Starsportphoto

Kontra od Hamarbija, Zvezda nije postigla gol 180 minuta u novoj sezoni (protiv Kairata je strelac bio Dino Mikanović), ali posebno zabrinjava loša igra u ofanzvnoj strećini u prve dve utakmice. Istina, teško je praviti zaključke na startu sezone, ali ne deluje dobro za sada...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija