• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2021

11:39

KAKVA VEST ZA ZVEZDU! BANJAK i KANTE zatresli Borjanovu mrežu pa dobili KORONU! Još dva igrača pozitivna!

Crvena zvezda

KAKVA VEST ZA ZVEZDU! BANJAK i KANTE zatresli Borjanovu mrežu pa dobili KORONU! Još dva igrača pozitivna!

Podeli vest

Fudbaler Kairata Maki Banjak, kao i još trojica prvotimaca ove kazahstanske ekipe, pozitivni su na koronu

Novonastala situacija sa koronom mnogo komplikuje situaciju Kairatu pred revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona!

Pored Banjaka, pozitivni su i Hose Kante, Stas Pokatilov i Ajbol Abiken - saznaje Mozzart sport! Udarac za Kairat je to što neće igrati Kante koji je bio odličan i dao prvi gol u prvom meču. Dakle, oba strelca gola iz prvog duela su pozitivna, kao i prvi golman Pokatilov. Abiken nije igrao pre nedelju dana protiv crveno-belih, ali je prethodno pogotkom pomogao da se prođe Makabi iz Haife.

Foto: Starsportphoto

 

Ekspedicija Kairata je već doputovala u glavni grad Srbije, ali videćemo kako će se dalje situacija razvijati posle ovih novosti i hoće li eventualno uticati na promenu termina revanš utakmice. Kairat je prvi meč dobio 2:1, a bivši fudbaler Partizana, Maki Banjak, postigao pobedonosni gol!

Foto: Starsportphoto

 

Revanš duel na programu je u sredu od 20 časova i 30 minuta, a domaćin će biti Crvena zvezda. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija