• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2021

15:21

EVO ŠTA PIŠU HRVATSKI MEDIJI O DUELU ZVEZDE I DINAMA! ORGANIZACIJSKI IZAZOV, visoki napon...

Starsportphoto

Crvena zvezda

EVO ŠTA PIŠU HRVATSKI MEDIJI O DUELU ZVEZDE I DINAMA! ORGANIZACIJSKI IZAZOV, visoki napon...

Podeli vest

Ukoliko eliminišu moldavski Šerif fudbaleri Crvene zvezde će u plej-of rundi za plasman u Ligu šampiona igrati protiv boljeg iz dvomeča Dinamo-Legija, odlučeno je žrebom u Nionu!

Mahom svi veliki mediji u Hrvatskoj posvetili su pažnju žrebu koji je potencijalno psojio srpskog i hrvatskog šampiona!

Foto: Starsportphoto

 

Portal ''sportnet.rtl.hr'' piše o tome kako crveno-beli prete Dinamu na putu ka evropskoj fudbalskoj eliti, uz napomenu da bi to bio prvi dolazak srpskog šampiona na Maksimir od kako je Hrvatska samostalna država! Oni pišu i da će ti mečevi biti organizacijski izazov za oba tima i da će zbog poznate istorije ovog rivalstva utakmice biti visokog napona.

Primera radim ''HRT'' je vest pustio  samo sa osnovnim informacijama o duelu i bez previše pažnje ka srpskom šampionu. Oni su posebno istakli da je Dinamo bio nosilac i na žrebu za plej-of fazu kvalifikacija, što ukazuje na to da Zagrepčane smatraju favoritima u meču protiv Crvene zvezde.

Foto: reuters

 

Tamošnji ''Jutarnji list'' se u tekstu o žrebu nije preterano bavio crveno-belima. Fokus im je bio na tome što Dinamo iz Zagreba već ima obezbeđenju grupnu fazu Konferencijske lige, da ga pobeda eliminacija Legije vodi u Ligu Evrope, a da bi morao da pobedi oba dvomeča kako bi stigao u Ligu šampiona.

Foto: reuters

 

 ''Index'' je  tekstu koji je pratio žreb naveo da je od raspada Jugoslavije Dinamo Zagreb igrao samo protiv Partizana od srpskih klubova, dok je Zvezda odmerila snage sa Interom iz Zaprešića.

Oni su kontaktirali i Dragišu Binića za izjavu!

Reagovao je na celu priču i nekadašnji igrač oba kluba, Argentinac Luis Ibanjez.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija