• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2021

23:07

NEMAM ŠTA DA ZAMERIM MOMCIMA! Zvezda KIKSNULA, ali Stanković ZADOVOLJAN!?

Starsportphoto

Crvena zvezda

NEMAM ŠTA DA ZAMERIM MOMCIMA! Zvezda KIKSNULA, ali Stanković ZADOVOLJAN!?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Šerifom 1:1 (1:1) u prvom meču u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Crvena zvezda je imala ulogu favorita i pre meča teško da bi neko prihvatio remi, ali kako su se razvijale stvari na terenu Dejan Stanković mora da bude zadovoljan posle 1:1 na Marakani. 

Foto: Starsportphoto

- Očekivao sam ovakav duel, oni su puni talenta i brzine, ako imaju prostora da igraju - znaju. Falile su nam duge lopte, kasnije se to promenilo i uspeli smo da izjednačimo. Nemam šta da zamerim momcima, napadali smo sa desetoricom na terenu i ima još 90 minuta. Nije lako ući u Ligu šampiona, ali uz ovakvu publiku možemo. Mogli smo i ovde da damo gol i pobedimo - rekao je Dejan Stanković. 

Dan ranije žreb je odlučio da će Zvezda ukoliko prođe Šerif igrati protiv Dinamo Zagreba, ali trener srpskog tima nije želeo to da komentariše. 

Foto: Starsportphoto

- Nemam šta da komentarišem - kratko je rekao Stanković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomo

pre 2 godine

To što Stanković nema šta da zameri igračima ne znači da mi bolesni navijači crveno-belih nemamo šta da zamerimo njemu, jer teranje inata prema pojedinim igračima (koji su objektivno kvalitetniji od "Dekijevih" izabranika na terenu) sveti se i njemu i klubu i nama (armiji navijača) i tek će da se osveti sa nesagledivim posledicama.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Konkurs i informator za upis u  srednje škole u prodaji od 23. maja: Sve informacije na jednom mestu, a ovo je cena!
Društvo

Konkurs i informator za upis u srednje škole u prodaji od 23. maja: Sve informacije na jednom mestu, a ovo je cena!

Konkurs Ministarstva prosvete za upis učenika u prvi razred srednje škole za narednu, 2024/25. školsku godinu, biće u prodaji od sutra, 23. maja. Osim opštih i posebnih uslova upisa i kalendara upisnih aktivnosti, u Konkursu su navedeni svi važni podaci o školama čiji je osnivač Srbija, područjima rada, broju učenika, obrazovnim profilima i trajanju obrazovanja, kao i o merilima i načinu izbora kandidata.

22.05.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija