• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2021

21:20

MRKELA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Otkrio ZAŠTO je Zvezda ISPALA od Šerifa, pa pričao o PROMENAMA u klubu

Starsportphoto

Crvena zvezda

MRKELA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Otkrio ZAŠTO je Zvezda ISPALA od Šerifa, pa pričao o PROMENAMA u klubu

Podeli vest

Crvena zvezda nije uspela da se plasira u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, a sportski direktor prvaka Srbije Mitar Mrkela bio je razočaran posle poraza od Šerifa

Mrkela je uzneo prve utiske posle meča.

- Utisak je da smo ušli dosta loše u utakmicu i da ne ličimo na ekipu koja je igrala prošle godine. Većina nosilaca igre je totalno van forme i nije ovo prva utakmica koja je bila takva. Jedina koju smo odigrali na nivou od prošle sezone je ona sa Kairatom - rekao je sportski direktor crveno-belih.

Novinare na licu mesta je zanimalo hoće li biti promena u klubu posle neuspeha u Moldaviji.

- Nemojte to sada. Odmah je posle utakmice, sveži su utisci. Hajde da to ostavimo za neki drugi dan - dodao je Mrkela.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
strucnjak

pre 2 godine

Sta li ti radis u zvezdi kao igrac bio si nula a tek sada ,cisti kriminal i ti i dr terzinjo,lopovi

Tof

pre 2 godine

Bando lopovska ,puno vam za Prijovica a sada kukate!!!!.Ostavke bando jedna!!!!.Uvek imate neko opravdanje !!!.Odlazi Dejana!!!!!.

Roko Prč

pre 2 godine

Prva promena "strateg" Stanković !!!!!!!!

nesko09

pre 2 godine

Prva promena bi bila da ostavke daju sporski direktor i naravno trener.Kako su oni zalutali u ovaj klub?Biti dobar igrac,nikakva garancija za dobrog trenera.Za Mrkelu ne vazi ovo o dobrom igracu.Taktika 0,tehnika 00.Nista ne stima.pojacanja 0.Pre neki dan procitah da centar for ima upalu misica?Bekovi igraju kao krila a nista neznaju.Bolje je sto smo ispali na vreme,posvetite se ako mozete domacem prvenstvu,mada i tu kaskate.

nedeljkokojic

pre 2 godine

Ti i banda se pakujte i dovidjenja,u paketu sa Stankovicem koji jos mora da uci.Pa nije Zvezda neki omaleni klub da se dovede trener pocetnik,svaka mu cast na svemu zvezdas je ali ovde se ocenjuje strucnost,kvalitet i na kraju rezultat a on nema nista od toga...dakle kapija za sve vas nesposobnjakovice iz uprave.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija