• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2021

21:37

STANKOVIĆ NIJE RAZOČARAN! Otkrio zašto je IZVEO Kataija posle sat vremena

Starsportphoto

Crvena zvezda

STANKOVIĆ NIJE RAZOČARAN! Otkrio zašto je IZVEO Kataija posle sat vremena

Podeli vest

Crvena zvezda je ponovo ostala bez Lige šampiona, pošto je u revanšu trećeg kola kvalifikacija poražena od Šerifa minimalnim rezultatom

Posle meča je trener crveno-belih Dejan Stanković izneo prve utiske.

Najteži i najtužniji poraz. Ne mogu biti razočaran. Odgovornost je na meni. Ako treba krivac, to sam ja. Žao mi je zbog njih i zbog naših navijača što ne idemo dalje. Ovako vruće glave, možda je bolje da prespavam, pa da vidimo sta ćemo i kako ćemo dalje - rekao je Stanković na početku konferencije posle meča.

Ne mogu sad vruće glave da ti kažem šta su razlozi poraza. Imali smo šanse, primili gol iz prekida. Rano je za analizu. Šta god sad da kažem nema svrhe. Momci su dali sve od sebe. Ako je odgovornost na nekome, onda je samo na meni. Oni sa ponosom brane naše boje.

Niste razočarani, da li to znači da ste zadovoljni?

- Nemam odgovor.

- Biće teško dići ekipu, ali mora da se ide napred. Biće opet "Marakana" puna, kotrljaće se lopta, padaće veliki - izjavio je Stanković.

Potom je usledilo pitanje o Moldavcima.

- Nije me iznenadila igra Šerifa. Igrali su kao i uvek, direktno, preko svih. Kad ne uspeš da prekineš neku loptu na njihovoj trećini ili polovini, znali smo da neće biti lako znali smo šta znaju, na čemu insistiraju.

Stanković ne može tek tako da se okrene prelaznom roku posle ovog poraza.

Ne znam sad, otvara se milijardu pitanja kad se ne prođe. Ispao sam, to mi odzvanja u glavi, ne mogu da se prešaltam na druge stvari. Videćemo kako ćemo dalje, u kom pravcu - kazao je strateg šampiona Srbije.

Katai je izašao sredinom drugog poluvremena, što je za mnoge bio šok.

- Nije trenirao četiri dana, uspeo je da stisne zube, polupovređen je izašao, izdržao je koliko je izdržao. Reskirao je da ostane dva tri meseca van terena.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Katai

Na kraju, Deki je imao jasnu poruku.

Zvezda smo i znamo gde smo. Da će biti teško, biće. Uvek sam iskren, neko to ceni neko ne. To je to, pričaću kad prespavam - zaključio je Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Krle

pre 2 godine

Ti si bre kontradiktoran, pre meca svi su ok posle meca Kataji nema nogu. Jbt sta bi ono igraju samo najspremniji. Ti si najveci krivac u tome se slazemo. Ubacio si ovu decu nisu 3 meseca odigrali mec....

Baki

pre 2 godine

Srpski fudbal se opet izblamirao i srozao još niže . Kakav crni nacionalni stadion , za blamiranje je dobra i livada sa jrtičnjacima pa da imamo na koga da svalimo krivicu za neuspehe . " Krive su krtice "

Govedo

pre 2 godine

Marš iz Zvezde.Borjan krivac za oba gola i ne menjaš ga a Pop bolji golman.Otkaz bre nesrećo,od koga ti ispadaš bedniče.Pravi zgrade po Slaviji to ti ide,Zvezfu ostavi sposobnima da vodea ne djak prvak kao ti neznalica.

Mislim

pre 2 godine

Smatram da je Zvezda odigrala mnogo loše a pojačanje u napadu 0 Krstovic 12 igrač za protivnika, Krstičić loš, Nikolić i Ben su trebali od početka da igraju, Katai i Ivanić prezasićeni vrlo loši u odnosu na prošlu godinu i igraju na staru slavu, Gavrić razočarenje, bolje da je Stanić igrao umesto Kangu više bi pružio. Ohi daje za drugi tim golove a mi teško i u šansu ulazimo.. Dragović pun pogodak ali ne može sam, Rodić i Gajić loši... Trener promašio izme e znači vrlo loše vodio ekipu... E sad ako Zvezda preživi ovu sezonu biće dobro mada očekujem da doživi fijasko kao OFK Beograd ali ostaće u ligi... Mnogo uloženo u tim a ništa nije urađeno Terzić i Stanković previše arogantni..

Srecko

pre 2 godine

Hajde sad iskreno.Namerno si izgubio meč.Zašto? Pa zato što će se ovaj meč zaboraviti za tri dana. Da si prošao šerif na koga bi udario? Na Dinamo Zagreb.E taj debakl bi se pamtio 50 godina.Jesam li u pravu? Mister nisi više mister.Sad si šerif

maja

pre 2 godine

Stankovic i Informer imaju istog sefa koga bezpogovorno slusaju tako da...

Igor

pre 2 godine

У животу нисам гледао два гора бека.Та двојица су на нивоу српске лиге. Погледајте њихове потезе и центаршутеве и све ће вам бити јасно зашто Звезда није прошла. Спољњи играчи Звезде су катастрофа.Нисам Звездин навијач, али волим кад побеђује.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija