• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2021

14:27

Nećemo da se skrivamo, zaslužujemo kritike! Zvezdan Terzić se oglasio posle kraha: Razočaran sam!

Crvena zvezda

Nećemo da se skrivamo, zaslužujemo kritike! Zvezdan Terzić se oglasio posle kraha: Razočaran sam!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se nakon razočaravajućeg ispadanja od Moldavaca (1:0)

U trenutku kad se cela fudbalska javnost najmanje nadala, Crvena zvezda je podbacila.

Navijači crveno - belih u glavi su već imali spektakl protiv zagrebačkog Dinama, mirisalo je sve na još jednu priliku da se Dejan Stanković i njegov sastav domognu grupne najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi.

Zvezda bez Lige šampiona

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde

Ipak, Moldavci su bili nepremostiva prepreka, pa će sada umesto Dinama iz Zagreba rival biti rumunski Kluž, u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Zvezdan Terzić razočaran

Razočaran sam. I kao navijač i kao direktor. Odigrali smo ispod svakog nivoa, nedopustivo je da Crvena zvezda ispadne od Šerifa u dve utakmice. Ovo nije bila realna slika vrednosti našeg tima. Imamo grupu izvanrednih igrača i odličan stručni štab, ali već dugo ne možemo da uhvatimo pravu formu. Ovo nije poraz kao neki drugi, ovaj će da boli dugo, jer je ulog bio veliki, a mi nismo bili pravi. Imali smo velike ambicije a nismo bili na visini zadatka. Niko od nas - rekao je Terzić

Foto: Starsportphoto

 

Dodao je generalni direktor Crvene zvezde da će detaljnija analiza biti odrađena posle dvomeča sa rumunskim klubom.

Svi zaslužujemo kritike jer Crvena zvezda ne sme da izgleda onako kao sinoć. Sada moramo da budemo hrabri i pametni, da se fokusiramo na utakmice sa rumunskim Klužom i da peti put zaredom izborimo plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja. Posle toga ćemo da napravimo ozbiljnu analizu da vidimo gde se grešilo i donećemo adekvatne odluke. Crvena zvezda se neće sakrivati iza objašnjenja ni zbog sebe ni zbog armije vernih navijača, već će kao i uvek tražiti rešenja, da zaigramo onako kako Zvezda zaslužuje i budemo tamo gde pripadamo, a to je društvo najboljih - završio je Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baki

pre 2 godine

Niko od vas ne traži da se skrivate nego da pokupite svoje prnje i odete a da se napravi nexavisna komisija koja će ispitati ko je koliko i čega uzeo !!!!!!!!!!!!!

Dragi

pre 2 godine

Kakva zabluda...imamo grupu izvanrednih igrača, reče gospodin Terzić i osta živ. Nemate, nemate...imate samo jednog igrača koji bi mogao da igra odmah u Dinamu ili Šerifu...to je Dragović. E zato se srpski fudbal i nalazi na samom dnu, jer ga vode neznalice kao Terzić i Stanković.

Mislim

pre 2 godine

Mister se uči u Zvezdu to nam je jasno ali nije nam jasno da Zvezda gomila skupi igrački kadar koji podiže još više dug i pitanje je da li će biti vraćen a rezultati izostaju baš kad najviše trebaju a blamiranje se i dalje nastavlja a niko nema odgovornost da kaže kriv sam dajem ostavku!!! Strašno.....

Mladen

pre 2 godine

A šta se bolje moglo i očekivati ? Tim je skup isluženih igrača i penzinera, gde u prvoj postavi najmlađi igrač ima 26 godina a pritom velika zvučna pojačanja ili sede na klupi ili igraju ispod nivoa prosečnog igrača superlige, ne da nisu nikakva pojačanja no su uludo bačene pare.

Deda Delija

pre 2 godine

"... U trenutku kad se cela fudbalska javnost najmanje nadala, Crvena zvezda je podbacila..." Nije Zvezda podbacila, Sherif je bio bolji. Po tebi, kad god neki tim izgubi ili ispadne iz nekog takmicenja, on je "podbacio". Da li to znaci da ne postoje bolji i slabiji? Zvezda kada izgubi sa 2:1 od Kolubare ili cak igra nereseno 0:0, onda se moze reci da je podbacila. Nego, Terzicu, kupite prnje i napolje, vec jednom, svi, komplet. Kako to svi vise krivi nego vi? Dokle kupovati/prodavati igrace, menjati trenere, a vas ne moze niko da "proda"? Ocigledno je da imate debelu racunicu, sto tako radite, sto ste tako sebi stvorili "jaka ledja" u vidu clanova Skupstine i ostalih, koji ce vas zastiti svojim glasovima. Verujem, da ni oni to ne rade besplatno.

Krle

pre 2 godine

Samo jedan problem postoji u Zvezdi i on je ocigledan. Dobre utakmice se pruzaju samo na momente kad je tim inspirisan i kad se sloze kockice, a to nisu dijagrami kvalitetnih timova. Treba uporediti zvezdu od prosole sezone i ovu koja na ocigled je skoro ista. Osim fizickih priprema za koje bih rekao da su na nivou jel tim ima snage, kao i individualne kvalitete fudbalera koji su ocigledni zvezdi fali brzina koja i nije toliko bitna i fali jos jedna stvar. Fali joj vodja. Nije dobro kad tim nema vodju ili kad je vodja sam trener. Tim mora da ima dedu koji je otisao a nije bez razloga bio deda. ovde imamo skup pojedinaca koji su vec imeba za nas fudbal i jednom recju neprihvataju autoritete. Na mecu sam sa usta Ivanicu procitao prilikom jednog starta da sebi u brk govori "Sta vam je kako to igrate", sto znaci da se sve raspalo vec pre pocetka.

Tomić Bane

pre 2 godine

Zvezdane, ovo jeste realna slika vrednosti Zvezde i u fudbalskom i u svakom drugom smislu. Da bi odbranio Stankovića, sebe i one jadne zalutale mazgove na terenu, omalovažavaš igrače Šerifa, kao da nismo gledali utakmicu. Sva tri gola su oni bre dali, dva u Borjanovu mrežu i jedan vam poklonili. Pogledajte ponašanje Stankovića dok vodi utakmicu. Zar to liči na pedagoga? Te manire su davno prevazišli i jajoglavi bilderi rasuti po srpskim kazamatima...

Mislim

pre 2 godine

Da sam na njegovo mesto odmah bih otišao da zbog mene klub ne trpi i ne doživljava blamažu od slabije ekipe a i da ne uvećava ionako veliki dug. Ako stvarno dobro želi klubu zna šta mu je činiti....

zgija

pre 2 godine

Kad je Stankovic ispao od Omonije bio je kriv Stankovic,sada kada je Stankovic ispao od Serifa kriv je Terzic,prosto ko pasulj mora da odgovara sto je doveo ovakog trenera i sto ga trpi ovoliko dugo.Sta treba jos da se desi?Koga je Zvezda prodala od kada je Stankovic trener?Boaci otisao za dzabe,Pavkov nestao,Gavric za 1,2 miliona.Ako neko uskoro nesto ne preduzme Stankovic ce da zatre Zvezdu.Odgovornost za to Terzic,nema skrivanja

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija