• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2021

18:05 >> 20:59

Sjajan DERBI na Marakani! Zvezda posle PREOKRETA pobedila TSC /VIDEO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

Sjajan DERBI na Marakani! Zvezda posle PREOKRETA pobedila TSC /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su TSC rezultatom 3:1 u utakmici šestog kola Superlige Srbije

Šampion Srbije je u derbiju kola došao do pobede posle preokreta, pošto je prvi gol na meču postigao ofanzivac gostiju Đuro Zec u 26. minutu posle lepog prodora.

Međutim, samo tri minuta kasnije je fenomenalnim pogotkom rezultat poravnao Nenad Krstičić i to je bio rezultat kojim se otišlo na odmor.

Već u šestom minutu nastavka je Aleksandar Katai doneo prokret crveno-belima, a tačku na meč je stavio El Fardu Ben u 78. minutu.

Foto: Starsportphoto

Crveno-beli slave drugi gol na meču

Ekipa Dejana Stankovića je odlično otvorila meč i Milan Pavkov je imao ogromnu priliku na samom startu. Crveno-beli su nastavili da napadaju, pa je i Strahinja Eraković u 17. minutu postigao gol, alije on poništen zbog ofsajda.

Hladan tuš je usledio kada je Zec matirao Borjana, ali je domaći tim brzo povratio mirnoću izjednačujućim pogotkom Krstičića.

Posle toga je usledila još jedna dobra prilika za goste, ali je Borjan sjajno reagovao i ovog puta je sačuvao mrežu. Do kraja prvog dela je Zvezda imala još nekoliko prilika, ali ih nije iskoristila.

Na samom startu drugog dela se videlo koliko crveno-belima znači Katai koji je ubrzo i doneo prednost svom timu.

Zatim je usledio mirniji period igre u kom su Ivanić i Pavkov imali po šansu, a novi gol je pao preko Bena.

Tada je sve bilo gotovo i samo je bilo pitanje kojim rezultatom će Crvenea zvezda trijumfovati, a još dve neiskorištene šanse je imao "Magiko" Katai.

CRVENA ZVEZDA-TSC 3:1 (1:1)

 Stadion: Rajko Mitić                Sudija: Milan Mitić

Strelci: Krstičić 29, Katai 51, Ben 78 - Zec 26

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Gajić, Pankov (od 46. Rodić), Dragović, Eraković – Sanogo (od 81. Petrović), Krstičić (od 57. Kanga) – Ben, Nikolić (od 46. Katai), Ivanić – Pavkov.

TSC: Filipović – Stojković, Varga, Leandro, Petrović (od 81. Petković) – Tomanović, Banjac (od 81. Stojiljković), Zec, Đakovac, Antonić – Stanojlović.

TOK MEČA:

Kraj! Crvena zvezda je pobedila rezultatom 3:1!

90+1. minut - Stopostotnu šansu je propustio Aleksandar Katai! Izašao je sam ispred Filipovića, ali je šurak Milana Borjana sjajno intervenisao.

86. minut - Šutirao je Katai glavom, ali pored gola TSC-a je prošla lopta.

81. minut - Njegoš Petrović menja Sanoga, a na drugoj strani su Banjac i Petrović ustupili mesta Stojiljkoviću i Petkoviću. 

78. minut - GOOOOL! Crveno-beli vode 3:1! El Fardu Ben je strelac! Maestralno je Katai probio po levoj strani, zavrnuo loptu na peterac, odakle ju je Ben sproveo u mrežu.

75. minut - Pokušao je Pavkov glavom, ali pravo u Filipovića.

69. minut - Šutirao je Ivanić posle sjajne finte, ali je Zvezda od svega dobila samo korner.

67. minut - Prilično miran period igre u Beogradu prekinuo je žuti karton Milana Pavkova.

57. minut - Krstičić je odmah po dobijanju javne opomene svoje mesto ustupio Kangi.

55. minut - Prvi žuti karton na meču je zaradio Nenad Krstičić.

51. minut - GOOOL! Zvezda vodi 2:1! Katai donosi preokret crveno-belima. Gajić je sa desne strane ubacio oštru loptu u kazneni prostor, a tu se našao "Magiko" koji je zakucao loptu u mrežu.

47. minut - Prvi pokušaj u drugom poluvremenu bio je delo Kataija, ali je lopta otišla daleko od gola gostiju.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, a Katai i Rodić su zamenili Nikolića i Pankova.

Kraj prvog poluvremena! Sjajan meč i realan rezultat! Moglo je biti i više golova! Nastavak obećava...

45. minut - Biće tri minuta nadoknade...

44. minut -  Pokušao je Dragović posle kornera. Nije to bilo loše, malo mu je nedostajalo da stigne do prvenca u dresu Zvezde... Bilo je to dvadesetak metara od gola...

Foto: Starsportphoto

 

40. minut - Dobra akcija Crvene zvezde, ali je posle pokušaja Pavkova  lopta završila pored gola...

36. minut -  Velika šansa za Zvezdu! Posle prekida Pavkov je sa druge stative pronašao Sanoga, ali je baš loše šutirao...

31. minut - Mogli su gosti ponovo da povedu.  Đuro Zec je mogao opet da se upiše u strelce, ali je ovog puta odbranio Borjan... Odličan meč na Marakani!

Foto: Starsportphoto

 

29. minut - GOOOL za Zvezdu! Strelac je Krstičić! Brutalan pogodak veziste crveno-belih! Fenomenalan volej za izjednačenje!

26. minut - GOL! Vodi TSC golom Đure Zeca!  Iz prve prilike gosti su kaznili Zvezdu! 

 

19. minut - Posle centaršuta Gajića, dočekao je loptu Krstičić! Pokušao je sa 16 metara, ali odlično reagovao ponovo Filipović! U nastavku nije uspeo ni Pavkov...

17. minut - Ispravna odluka pomoćnika ispod zapadne tribine. Poništen je pogodak Strahinje Erakovića, jer je prethodno posle pasa Dragovića, Ben bio u ofsajdu. VAR je potvrdio odluku sudije!

13. minut - Ben je upao u ofsajd zamku, a morala je da se ukaže pomoć golmanu gostiju Nenadu Filipoviću...

Foto: Starsportphoto

 

8. minut - Ben je izblokiran u finoj situaciji, kada je šutirao levom nogom...

5. minut - Polako Zvezda preuzima inicijativu...

3. minut - Lepa šansa za Pavkova, uposlio ga je odlično Nikolić, ali je sjajno odbranio je FIlipović... ali da je gledan VAR pitanje je da li bi bio ofsajd...

2. minut - Đakovac se stuštio ka golu Milana Borjana, ali ga je prilikom šuta sa 20 metara izblokirao Radovan Pankov...

1. minut - Počeo je meč...

Foto: Starsportphoto

 

19:02 - Stanislav Karasi dodelio je Rodiću i Gobeljiću uramljene dresove sa brojem 150, koliko si u odirgali mečeva u Crvenoj zvezdi!

Foto: Starsportphoto

 

18:15 - Pored Marka Petkovića u TSC-u, na klupi su Jorgić, Milićević, Vukić, Krsmanović, Santrač, Stoiljković, Ratkov, Bočkaj i Vukašin Krstić.

18:10 - Na klupi domaćina su Gordić, Babić, Kanga, Katai, Petrović, Stanić, Rodić, Srnić, Gobeljić i Krstović. Napadač Lui Dioni nije u protokolu za večerašnji susret! Nezvanična informacija je da ima temperaturu.

18:07- Velike promene u Crvenoj zvezdi! Na klupi su ostali Kanga, Katai, Rodić, Gobeljić...U prvoj postavi TSC-a nije standardni desni bek Marko Petković, nekadašnji fudbaler Zvezde!

18:05 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, posvećen meču 6. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i TSC-a! Tekstualni prenos meča iz minuta u minut možete pratiti na našem portalu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija