• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2021

08:46

STANKOVIĆ OŠTRO ODGOVORIO KRITIČARIMA! Šta sam loše uradio? Bio sam zvezdaš i tu je kraj!

printscreen

Crvena zvezda

STANKOVIĆ OŠTRO ODGOVORIO KRITIČARIMA! Šta sam loše uradio? Bio sam zvezdaš i tu je kraj!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković posle meča sa Klužom u Rumuniji emotivno je salvio sa najvatrenijim navijačima plasman u grupnu fazu Lige Evrope

Trener šampiona Srbije je završio na ogradi stadiona, a u razgovoru za "Sportski žurnal" odgovorio je kritičarima koji smatraju da je taj gest možda bio neprimeren.

- Šta sam ja to loše uradio?! Nisam nikog uvredio. Jednostavno su me ponele emocije. Videli ste zadovoljstvo, ljudsku reakciju i 15 sekundi na ogradi. Bio sam zvezdaš u tom trenutku i tu je kraj - poručio je Zvezdin trener.

Govorio je Stanković i o Milanu Pavkovu, šta mu je potrebno da bude startni napadača.

- Kontinuitet. Da svaki meč igra kao da je najbitniji. Biranja nema. Pošto sam ja sa njim direktan, kažem mu: "Paki, ne može da bude otkucaj srca, pa da idemo na aparate. Sve nas zadiviš, pa nas spustiš, hajde da svaki dan bude umeren. Ne mora da bude sve, pa nula. OK, imaš kredit zbog gola, ali daj da bude konstantno i kad ne bude gol da budemo zadovoljni tvojom partijom. Tvoje je da zadržiš, odložiš, skočiš, dođeš, zatvoriš... Budi deo nas." Videli ste da ide kao boljem, četiri utakmice je počeo, kad radiš dobro i pošteno vrati ti se. 

Foto: Starsportphoto

 

Pohvalio je trener Zvezde i Gelora Kangu:

- Kanga se mnogo promenio kao ličnost i fudbaler. Igra u "zahtevu“ i odrađuje ono što se traži od njega. Postao je odgovorniji na terenu. Pre je možda lutao, radio kako je želeo, sad je drugačije. Promenio se u svakom vidu reči na bolje. Ne kažem da je bio neki problem, ali je imao svoj karakter, što je negde i za poštovanje, kad ga ima i ne da na sebe. Poslednjih godinu dana to je stavio u službu tima, a tim prepoznaje. To što se nije skidao na pripremama protiv Šturma i dizala se frka, mi samo unutra znali zašto je tako. Posle toga je igrao, pokazao odgovornost, vukao ekipu, tim ga čuva, tim mu veruje. Preponosni smo na našu grupu i stvari koje radimo, a imamo još dosta toga zajedno sa klubom i navijačima da napravimo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija