• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2021

19:11

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Vajt TEŽE povređen, čega ga DUGA pauza!

KK Crvena zvezda

Crvena zvezda

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Vajt TEŽE povređen, čega ga DUGA pauza!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Eron Vajt povredio se na prijateljskom meču protiv Panatinaikosa

Odigrala je Crvena zvezda perfektan meč u "Audi domu" u Minhenu, ali gotovo sigurno da bi svi u klubu menjali pobedo protiv Panatinaikosa samo da se Eron Vajt nije povredio...

Veliki peh za crveno-bele i američkog košarkaša pošto će sjajno krilo Zvezde morati na dužu pauzu. Nakon detaljnih pregleda u Minhenu ustanovljeno je da se radi o prelomu zgloba leve ruke. 

Potvrdili su to i iz kluba, a Vajta posle hirurškog zahvata očekuje povratak u Beograd gde će početi rehabilitaciju. 

Foto: printscreen

Odlični košarkaš je u kratkom vremenskom periodu tokom priprema pokazao da bi mogao da bude veliko pojačanje za sastav Dejana Radonjića, pa će njegova povreda predstavljati ogroman hendikep za čitav tim.

Vajta sa Zvezdom vezuje dvogodišnji ugovor i nema sumnje da će crveno-beli imati strpljenja sa njegovim povratkom, ali ogroman problem predstavlja činjenica da je tim ušao u završnu fazu priprema i da ekipa još uvek nema dva centra, te da je otpalo i jedno krilo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar Bojic

pre 2 godine

NASI LEKARI NISTA KAO TELAD NE ZNAJU KAD COVEK MORA U NEMACKU NA LECENJE...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija