• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2021

10:08

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU PRED BRAGU I PARTIZAN! Poznati detalji o povredi golgetera!

Starsportphoto

Crvena zvezda

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU PRED BRAGU I PARTIZAN! Poznati detalji o povredi golgetera!

Podeli vest

Crvena zvezda u četvrtak od 18.45 časova igra sa Bragom u prvom kolu Lige Evrope, dok će u nedelju gostovati Partizanu u 165. "večitom" derbi (18.00)

Trener Dejan Stanković pred meč sa Portugalcima, ima kadrovskih problema. Milan Pavkov je velika briga u redovima crveno-belih.

Pavkov je konačno uspeo da se nametne treneru Stankoviću kao prva opcija u napadu, ali ponovo nije imao sreće. 

Osetio je bol u kolenu nakon jednog doskoka posle udarca glavom. Zbog toga je morao da napusti meč protiv Proletera, a sada je pod velikim znakom pitanja i za mečeve sa Bragom i Partizanom.

Foto: Starsportphoto

Milan Pavkov

Napadač će morati da ode na pregled magnetnom rezonancom i moguće je da će morati da miruje nekoliko dana, piše "Sportski žurnal".

Zvezdu ova povreda dodatno brine jer se Lois Dioni po dolasku u klub nije pokazao kao idealna opcija. 

Na meču protiv Novosađana u timu Zvezde nije bilo ni Aleksandra Dragovića. Reprezentativac Austrije na sreću nema problema sa povredom. Iskusni štoper je igrao dve utakmice za nacionalni tim u kratkom roku, pa je Stanković odlučio da ga odmori pred mečeve sa Bragom i Partizanom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija