• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2021

21:11

DEGENEK I IVANIĆ OUŠEVLJENI! Sad da se odmorimo i naspavamo PRED DERBI!

Starsportphoto

Crvena zvezda

DEGENEK I IVANIĆ OUŠEVLJENI! Sad da se odmorimo i naspavamo PRED DERBI!

Podeli vest

Crvena zvezda je na svom stadionu započela takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope, a pao je prvi rival! Savladana je portugalska Braga sa 2:1 u uzbudljivoj završnici meča

Nije Zvezda bila na nivou u prvom poluvremenu, ali se probudila, zablistala i zasluženo slavila protiv Brage!

Foto: Starsportphoto

 

Miloš Degenek je odlično funcionisao sa Dragovićem u tandemu!

- Nisam prestao da verujem u pobedu! Falili su ljudi, značili su nam navijači! Igrali smo kako treba! Bilo je idealno! Ovo je bitno, prva utakmica, prva pobeda, tri boda! Počeli smo kako treba i to je najvažnije!

Foto: Starsportphoto

 

Jedan od najzapaženijih bio je Mirko Ivanić, nad kojim je napravljen penal!

- Verovali smo u prekide! Znali smo da će oni imati loptu i kontrolisati igru! Uspeli smo, ne pamtim da smo imali ovako tešku utakmicu! Izdržali smo sve i pobedili- rekao je Ivanić i dodao:

Važna pobeda pred Derbi, najvažnije je da se odmorimo, naspavamo i sumiramo utiske!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17