• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2021

08:16

HRVATI MU DOŠLI U KUĆU SA 100.000 MARAKA! On želeo SAMO Zvezdu! Mihi majka rekla da NIJE NORMALAN! /VIDEO/

Crvena zvezda

HRVATI MU DOŠLI U KUĆU SA 100.000 MARAKA! On želeo SAMO Zvezdu! Mihi majka rekla da NIJE NORMALAN! /VIDEO/

Podeli vest

Siniša Mihajlović, jedan od najboljih srpskih fudbalera svih vremena i sadašnji trener Bolonje! Sada je podelio sa javnošću anedgote iz perioda kada je igrao za Crvenu zvezdu

Siniša Mihajlović je igrač koji je za sva vremena "kupio" navijače Crvene zvezde, ali i nacionalne selekcije!

Nikada nije krio koliko voli cveno-bele, a u specijalnoj emisiji "Legende Marakane" je oktrio da su ga Hrvati želeli za, u to vreme, ogroman novac, ali da je ljubav presudila!

Foto: printscreen

 

Zvali su me Hajduk, Dinamo, ali nisam hteo tamo, samo u Zvezdu - bio je jasan Miha.

- Znao sam, ipak, kad ste klinac da u Zvezdi mnogo teško možete proći, već samo kao već formiran igrač. Došla mi je onda ponuda od Vojvodine, od Miše Kosanovića, za mnogo manje para. Moram samo da napomenem da nijedna moja odluka nije bila vezana za pare, nego za ono što osećam. Od Hajduka sam imao na stolu 150.000 maraka godišnje, za 4 sezone, od Dinama isto. Sećam se, čeka me "BMW 318i" kad sam bio na pripremama sa reprezentacijom, kažu "potpiši i vozi ga u Borovo". Sad zamislite mene sa 18 godina kako ulazim u Borovo sa bmw-om! I ja šta da radim, što da ne potpišem, uzmem kola i boli me...

- Ali nisam takav bio. Donosili su mi kući čak pare u koferu, 100.000 maraka kao kaparu, keva samo što nije pala u nesvest. Ja kažem "ne, ne, neću", a majka kaže "nisi normalan, što nisi uzeo te pare" - priseća se Miha u razgovoru za Zvezdinu klupsku televiziju.

Ispričao je popularni Miha javnosti i anegdotu vezanu za pehar iz Barija, ali i to da je bio odbijen kada je došao na probu u Zvezdu...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17