• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.09.2021

11:47

STANKOVIĆ HVALIO STANOJEVIĆA NA SAV GLAS! Partizan NE MOŽE da nas iznenadi! SRBIJA TREBA DA BUDE PONOSNA NA DERBI!

Starsportphoto

Crvena zvezda

STANKOVIĆ HVALIO STANOJEVIĆA NA SAV GLAS! Partizan NE MOŽE da nas iznenadi! SRBIJA TREBA DA BUDE PONOSNA NA DERBI!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da optimista pred 165. večiti derbi i da se nada da će se njegov tim iz Humske vratiti sa pozitivnim rezultatom

Meč između Partizana i Crvene zvezde igra se sutra od 18 sati na stadionu u Humskoj.

- Znate i sami, derbi je nešto na šta Srbija treba da bude ponosna, pogotovo u poslednje vreme. Partizan i Zvezda krče put srpskom fudbalu da u Evropi da imamo možda direktnog učensika u Ligi šampiona, a ko ne to, onda bar skraćene kvalifikacije - rekao Stanković na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Foto: Starsportphoto

 



- Što se nas tiče, Ben je aut, dilema je Pavkov, da li ćemo uspeti da ga vratimo. Ako ne, koga nema bez njega moramo. Igra se na sva tri dana. Iskoristićemo i današnji dan da se spremimo i postavimo taktički kako želimo. Derbi nikad ne možete da prognozirate. Derbi dolazi u dobrom momentu za nas. Pobeda protiv Brage daje vetar u leđa, sigurnost i samopuzdanje Ja sam optimista -  rekao je trener Zvezde.

Stanković je istakao da će pred derbi biti važnija psihološka priprema.

- Ima više psihološkog nego taktičkog. Ne verujem da mi možemo njih ili oni nas da iznenade. Baš se dobro poznajemo. Njihov i naš stil igre postaje prepozantavljiv. Ne verujem da mogu da nas iznenade postavkom, načinom igre... Dosta utiče psihološki faktor. U ostalim utakmicama možda izgubiš bodove, ali derbi je poraz. Uradićemo se da se vratimo sa pozitivnim rezultatom sa stadiona u Humskoj.

Foto: Starsportphoto

 



Šef stručnog štaba crveno-belih upitan je i da li će se zadovoljiti bodom.

- Igraćemo da dobijemo utakmicu. Partizan ima fenomanlan star sezone. Mnogo poštujem Saletov rad (Aleksandar Stanojević prim.aut). Izdigao je ekipu, teško primaju golove. Nije u našem mentalitetu, kao i oni, idemo na pobedu -  zaključio je Stanković.

Protimac Zvezde Aleksandar Katai takođe se nada pozitivnom ishodu na 165. večitom derbiju.

Foto: Starsportphoto

 



- Derbi kao derbi, uvek teško i nezvesno, bez obzira na stanje na tabeli. Biće čvrsta utakmica, moramćemo da uđemo čvrsto. Nema tu izennađenja, i ja sam takođe optrimista. Očekujemo da ćemo se vratiti sa pozitivnim rezutatom.Ne moram da dam gol u derbiju, samo da donsemeo pobedu kući. Te individulane stvari su skroz nebitne, meni je bitno šta ekipa uradi - poručio je Katai.

Crno-beli su trenutno vodeći tim prvenstva sa 21 boda, dok su crveno-beli drugi sa 19.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17