• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2021

11:35

ON JE NOVI LJUBIMAC DELIJA! Hteli su ga Hrvati, ali je Stanković znao da će biti paklen igrač /FOTO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

ON JE NOVI LJUBIMAC DELIJA! Hteli su ga Hrvati, ali je Stanković znao da će biti paklen igrač /FOTO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana podelili su bodove 1:1 u 165. "večitom derbiju", prvom u novoj sezoni.

Crno-beli su poveli golom Natha, ali je Katai obezbedio crveno-belima bod i nije dozvolio najvećem rivalu da pobegne na pet bodova prednosti na tabali Superlige.  

U centru pažnje je bio i tener Dejana Stankovića koji je šansu ukazao mladim igračima, posebno 20-godišnjem Petru Staniću. 

Stanić je paklen igrač

Zvezda je ovog leta dovela mladog vezistu iz Železničara iz Pančeva. Za slobodu momka rođenog 2001. godine, platio je šampion Srbije 100.000 evra.

Železničar će dobiti i 20 posto od narednog transfera Petra Stanića. Takođe, crveno-beli će u svakom trenutku moći da otkupe pomenutih 20 posto za još 100.000 evra.

Foto: Starsportphoto

Petar Stanić oduševio Dejana Stankovića

 

Nije na odmet pomenuti da je za usluge Petra Stanića bio je zainteresovan i vicešampion Hrvatske Osijek. Ali, Crvena zvezda je bila konkretnija i brzo dogovorila transfer. 

Mladi vezista je "piruetom" na debiju u večitom derbiju zaludeo ne samo navijače, trener i Dejan Stankovića koji se zaljubio u svaki fudbalski potez mladog Stanića.

- On ima sve da se nadogradi i neću da ga hvalim, ali ima sve da bude paklen igrač - rekao je Stanković tokom priprema. 

Foto: Starsportphoto

 

Susret protiv Partizana bio je treći u nizu na kom je zaigrao u Superligi, a već protiv Voždovca bi mogao da zaigra od prvog minuta, ne bi bilo iznenađenje. 

Petar Stanić se najbolje snalazi na poziciji ofanzivnog veziste, ali može da igra i nešto povučenije, kao i na krilu. Prošle sezone je zabeležio 29 nastupa u Prvoj ligi Srbije i jednu asistenciju.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pppp

pre 2 godine

Ако желите да будете објективне новине смањите мало вашу очигледну опчињеност звездом.

Istina

pre 2 godine

Pa lepo kada ga hvalite, napiši te da je to igrač Veljka Belivuka Nevolje , pošto već pišete o njemu.

Sale

pre 2 godine

A sta je to uradio pa je odmah "pakleni" igrac! Pakleni igraci su bili Adzic, Ilic, Njegos Petrovic,..... i gde su sada?!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija